Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στον βόρειο τομέα Αθηνών ο Ιωάννης Παππάς


Μετά την επιτυχή παρουσία του στις Ευρωεκλογές, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή συμπεριέλαβε τον Ιωάννη Παππά και στα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ανακηρύσσοντας τον υποψήφιο βουλευτή στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθηνών.

Ο κ. Παππάς, ο οποίος κατάγεται από το Κρυονέρι Άνω Δρόπολης, είχε αναδειχθεί τρίτος σε σταυρούς (43.642) στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019.

Αποτελεί εδώ και τρεις δεκαετίες ενεργό στέλεχος βορειοηπειρωτικών σωματείων με πλούσια δράση στα κοινά για την Βόρειο Ήπειρο ακολουθώντας πάντα την πατριωτική γραμμή της ένωσης με την μητέρα Ελλάδα. 

Η εκλογή του Ιωάννη Παππά, εφόσον επιτευχθεί, θα σημάνει την άμεση εκπροσώπηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Βουλή των Ελλήνων, για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα. 



Στην φωτογραφία: 
Σεπτέμβριος 2016, Ημερίδα με θέμα «Η Νομική Κατοχύρωση των Δικαιωμάτων των Μειονοτήτων»Ο Ιωάννης Παππάς παρεμβαίνει για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και απευθύνει ερώτημα στην Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη Σύμβαση Πλαίσιο της Προστασίας των Εθνικών Μειονοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Petra Roter και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) Loránt Vincze. 

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.