Σελίδες

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ερώτηση Βουλευτή Χ.Α. Χρήστου Παππά για τις ανθελληνικές δηλώσεις Ράμα και την στάση της ελληνικής κυβέρνησης

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: «Kλιμακώνει την ανθελληνική του δράση ο αλβανός πρωθυπουργός μέσω των προκλητικών δηλώσεων» 

Ακάθεκτος, πατώντας επάνω στην παθητικότητα, αδιαφορία και ενδοτικότητα του ελληνικού κράτους, συνεχίζει ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα τις ανθελληνικές εμπρηστικές δηλώσεις. 
Συγκεκριμένα σε ομιλία του στην συνάντηση των αλβανών διπλωμάτων και εκπροσώπων της αλβανικής διασποράς, δήλωσε πως: «Η Αλβανία έχει κακομάθει την Ελλάδα και πλέον δεν θα σιωπήσει στα ιστορικά ζητήματα μεταξύ των δυο χωρών».
Αναντιλέκτως η συστηματική αυτή προσπάθεια αναμοχλεύσεως «ιστορικών ζητημάτων» τεθέντων εν μέσω εκδηλώσεων παροξυσμικής συγχύσεως, καταμαρτυρεί τον διακαή αλβανικό πόθο εκπληρώσεως του διαρκούς ανθελληνικού αιτήματος της Αλβανίας περί άρσεως του Εμπολέμου από την Ελλάδα, το οποίο φυσικά και θα συντείνει στην έγερση περιουσιακού ζητήματος των τσάμηδων.


Η αλήθεια είναι ότι η Αλβανία είναι αυτή που έχει κακομάθει και παραβιάζει τα δικαιώματα της Ελλάδας στη Βόρεια Ήπειρο και καταπατά τα δίκαια του ελληνικού πληθυσμού.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

Τι θα πράξετε ώστε να ανασχεθεί και να ανακοπεί αυτή η συνεχής παραληρηματική ανθελληνική συμπεριφορά της Αλβανίας, η οποία ολοένα και εντατικοποιείται, καθώς, όπως είναι πασίδηλο, στοχεύει σε συγκεκριμένες σκοπιμότητες εις βάρος της εθνικής υποστάσεως και ακεραιότητας της Ελλάδας;

Αθήνα, 21/11/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.