Σελίδες

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Και πάλι προκλητικός ο Άντι Λίλα - χειρονομία με τον αλβανικό αετό στο Καραϊσκακη!

inner


Τ’ άκουσε για τον αλβανικό αετό ο Λίλα

Με μπινελίκια και γιούχα «στόλισαν» τον Άντι Λίλα οι φίλοι του Ολυμπιακού, λόγω του ότι σχημάτισε τον αλβανικό αετό, στον πανηγυρισμό του γκολ του. 

Με ένταση ολοκληρώθηκε ένα γενικά ήρεμο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ο πανηγυρισμός του Άντι Λίλα όταν σκόραρε και διαμόρφωσε ουσιαστικά το τελικό 5-1. Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΣ σχημάτισε τον αλβανικό αετό (συμβολίζοντας ουσιαστικά την «Μεγάλη Αλβανία») και οι φίλοι του Ολυμπιακού εξερράγησαν. 

Έντονες αποδοκιμασίες, παρατεταμένη γιούχα και «γαλλικά» προς τον διεθνή άσο συνέθεσαν το παζλ των επόμενων λεπτών, με την ενέργειά του να μην περνά απαρατήρητη, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. 


inner


inner

www.sport-fm.gr

Πρόκληση Λίλα με τον αετό της Αλβανίας


Ο Άντι Λίλα μείωσε για τον ΠΑΣ σε 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στον πανηγυρισμό του σχημάτισε τον αετό της Αλβανίας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την εξέδρα.

Ο παίκτης των Ιωαννίνων αν και αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού συνέχισε επιδεικτικά να σχηματίζει με τα χέρια του τον αετό, προκαλώντας ακόμη περισσότερες αντιδράσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα γονάτισε προσευχήθηκε και σηκώθηκε εξακολουθώντας να σχηματίζει τον αετό.


Στη συνέχεια και με κάθε επαφή του με την μπάλα ο Άντι Λίλα αποδοκιμαζόταν έντονα από την εξέδρα.
Yπενθυμίζεται ότι ο Λίλα ήταν εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια της αναμέτρησης της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όταν οι Σέρβοι είχαν κατεβάσει μια σημαία της λεγόμενης "μεγάλης Αλβανίας" από ένα ιπτάμενο drone. Μάλιστα ο παίκτης είχε κληθεί τότε σε απολογία από την ομάδα του, θεωρώντας ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παθιασμένη υπεράσπιση των αλβανικών εθνικιστικών αξιώσεων.
Η εν λόγω ενέργεια έχει σχετιστεί εσχάτως με την αλβανική εθνικιστική προπαγάνδα για τη λεγόμενη "μεγάλη Αλβανία" κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν με τη χειρονομία του Αλβανού διεθνή.



Το σχόλιο μας: Βρίσκει και τα κάνει ο άθλιος αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης τον ξαναδέχθηκε στην ομάδα μετά κι από τα καραγκιοζιλίκια στο Βελιγράδι! 
Το ελάχιστο που έχει να ξάνει ο ιδιοκτήτης του Άγιαξ της Ηπείρου είναι να τον πετάξει ΧΘΕΣ με τις κλωτσιές και φυσικά να μην τον δεχτεί καμία άλλη ελληνική ομάδα. 
Αλλά βέβαια! στην χώρα μας φταίνε μόνο οι Έλληνες, όπως η Βούλα Παπαχρήστου και ο Γιώργος Κατίδης. Ενώ οι θιασώτες της "μεγάλης αλβανίας" Εργκίς Κάτσε και Άντι Λίλα την βγάζουν καθαρή με μια ανακοίνωση...
Μπράβο στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το σύνθημα που του επιφύλαξαν στο τέλος!
Τέτοιοι τύποι πρέπει να νιώσουν για τα καλά πόσο ανεπιθύμητοι είναι στην χώρα μας.

3 σχόλια:

  1. αν δεν το κανει ο προεδρος του ΠΑΣ θα πρεπη να το κανουν οι φιλαθλοι της ομαδας ,να αφησουν των προεδρο με τον αλβανο και να μην πανε στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα εθνικιστικά ρατσιστικά κλπ σύμβολα στον αθλητισμό απαγορεύονται. Ασχετα από ποιάς χώρας είναι το σήμα, είναι εθνικιστικό. Η ΕΠΟ τι κάνει;; Η ΟΥΕΦΑ τι κάνει;; Εάν κάποιος Έλληνας ή Κύπριος έκανε κάτι ανάλογο θα είχε τιμωρηθεί. Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ke to kimeno ke ta skolia sas ine aparadektes to sima afto ine tis simeas tis Albanias ke oxi ti megalis Albanias ke ine dikiomatu na to kani epidi ine Albanos ti na kanume tora den to xerane otan to pirane oti ine Albanos ke ali mia fora iste aparadekti no min po ke xirotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.