Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μήνυμα του Προέδρου Της Ν.Δ κου Αντώνη Σαμαρά προς τους Βορειοηπειρώτες


Βορειοηπειρώτισσες, Βορειοηπειρώτες,
Είστε από τα ανθεκτικότερα κομμάτια του Ελληνισμού. Έχετε αποδείξει πολλές φορές πως η αγάπη σας για την πατρίδα είναι διαχρονική αρετή. Την αγαπάτε άδολα και με ανιδιοτέλεια. Περάσατε πολλά και αντέξατε. Βγήκατε από τις δυσκολίες πιο δυνατοί, πιο ακέραιοι, πιο πατριώτες, πιο Έλληνες. Η εμμονή στα ιδανικά του Ελληνισμού σας έβγαλε νικητές, σε πείσμα πολλών, όπως νικητές θα βγούμε και τώρα όλοι μαζί.

Σήμερα η πατρίδα μας, περνάει δύσκολες στιγμές. Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η Ελλάδα, θέλει όλα τα παιδιά της στην πρώτη γραμμή του αγώνα, και προπάντων τους Βορειοηπειρώτες που έχουν αντοχές, που γνωρίζουν από αγώνες και δυσκολίες.
Μόνο έτσι μπορούμε όλοι μαζί, να ξαναφέρουμε την ελπίδα, την αισιοδοξία και την εθνική αυτοπεποίθηση στον κάθε Έλληνα.
Σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, της μόνης πολιτικής δύναμης που μπορεί να δώσει λύσεις, να συσπειρώσει όλους τους Έλληνες και να αλλάξει την εικόνα της πατρίδας μας.
Σταθείτε δίπλα μου και δώστε μου τη δύναμη να χτίσουμε μια Ελλάδα άξια του παρελθόντος της, μια Ελλάδα άξια του μέλλοντος των παιδιών μας. Μια Ελλάδα, η οποία θέλει τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό να μεγαλουργήσει στη γενέθλια γη του.
Αντώνης Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.