Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Αυτόν θέλει ο λαός για νέο πρόεδρο της Ομόνοιας

Μετά την παραίτηση - μέσω facebook - του Λεωνίδα Παππά από την θέση του προέδρου της Ομόνοιας, άνοιξε η σεναριολογία για τον διάδοχο του.
Όπως όλα δείχνουν θα αποκατασταθεί η... νομιμότητα και πρόεδρος θα διοριστεί κάποιος εκλεκτός της κλίκας η οποία εξανάγκασε τον τελευταίο πρόεδρο σε παραίτηση.

Ήδη όμως διεξάγεται μία ηλεκτρονική δημοσκόπηση από την ιστοσελίδα "Αγναντεύοντας" με το ερώτημα "Ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ομόνοιας;"

Με την συμπλήρωση του πρώτου 24ώρου έχουμε ένα σαφές δείγμα της λαϊκής βούλησης των Βορειοηπειρωτών για το ποιον θέλουν να ηγηθεί της ιστορικής οργάνωσης τους.

Μεταξύ έντεκα επιλογών, στις οποίες περιλαμβάνονται δέκα ονόματα και η επιλογή "ΑΛΛΟΣ", προηγείται με μεγάλη διαφορά ο Δημοσθένης Ζιούλης, με την δεύτερη θέση να την παίρνει ο "ΑΛΛΟΣ" και τα άλλα ονόματα να είναι πιο πίσω με διαφορά πάνω από είκοσι ψήφους!

Ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου του 2017 κατά τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ, ο κ. Ζιούλης έχει αρχίσει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με αέρα αρχηγού. 

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η παρουσία και ο πύρινος λόγος του ως εκπρόσωπος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τους τούρκους, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, την Κυριακή 1η Απριλίου 2018.

Με τον θερμό χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δημοσθένης Ζιούλης συγκίνησε και συνάμα ξεσήκωσε τους εκατοντάδες συγκεντρωθέντες.

"Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, αντιστεκόμαστε στο σύγχρονο φασιστικό ισλάμ. Αδέλφια! Γνωρίζουμε από φυλακίσεις, από διωγμούς, από τρομοκρατήσεις, δεν μπόρεσαν όμως να αφαιρέσουν τις αρετές του Ελληνισμού, την ελληνική ψυχή, τα ιδανικά και τις αξίες της ελληνορθόδοξης πίστης μας", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζιούλης, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η τελευταία αυτή δημοσκόπηση λοιπόν, που ως φαίνεται δεν έχει επηρεαστεί έως τώρα από τους μηχανισμούς του συστήματος, δείχνει ότι ο βορειοηπειρωτικός λαός δεν θέλει στην ηγεσία του τους γνωστούς προεδρο-παράγοντες, τα ίδια και τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα, ούτε τους γνωστούς εγκάθετους της κλίκας, αλλά ένα νέο πρόσωπο με πατριωτικές αξίες, που να εμπνέει τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με τον λόγο αλλά και τις πράξεις του και ικανό να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις απέναντι σε κάθε τίμημα, χωρίς φόβο και έξωθεν επιρροές.


Παρακολουθείστε το βίντεο με την εκδήλωση στην Καστοριά. Από το 10:50 έως το 14:02 η ομιλία του εκπροσώπου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Δημοσθένη Ζιούλη.




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.