Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Ελληνική σημαία κυματίζει στην Εκκλησία της Κρανιάς - Ψευδείς οι ισχυρισμοί των αλβανών εθνικιστών


"Μέλη του εθνικιστικού «Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας» LSHB κατέβασαν και έσκισαν την Ελληνική σημαία από την εκκλησία του χωριού Κρανιά, στον Δήμο Φοινικαίων", ισχυρίζεται η ιστοσελίδα της συμμορίας του Ταχίρ Βελίου (ο οποίος άλλαξε το όνομα του σε Καστριότ Μπερισάι προς χάριν της απο-οθωμανοποίησης και πλήρους εξαλβανισμού του) σε ανάρτηση της την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.  
Την "είδηση" αυτή αναδημοσίευσαν και αρκετοί άλλοι αλβανικοί ιστότοποι. 

Όμως στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Φωτογραφία που μας έστειλαν φίλοι του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου από την Κρανιά, δείχνει την Γαλανόλευκη να κυματίζει περήφανα στην οροφή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, λίγο πριν νυχτώσει την Κυριακή.

Άλλωστε οι αλβανοί συμμορίτες σε φωτογραφία που παρουσίασαν δείχνουν όντως μία σκισμένη Ελληνική σημαία, η οποία όμως δεν απεδείχθη ότι κατέβηκε από την εκκλησία της Κρανιάς. Συνεπώς πρόκειται για ένα παραμύθι ψευτομαγκιάς.


Πάντως φαίνεται ότι κάποιοι θρασύδειλοι άρχισαν πάλι την εγκληματική τους δράση εις βάρος τους εθνικού μας συμβόλου την Παρασκευή 27 Απριλίου, κατεβάζοντας την Ελληνική σημαία που ήταν ανηρτημένη έξω από τα γραφεία της Ομόνοιας στους Άγιους Σαράντα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.