Σελίδες

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα του Κόμματος των Ελλήνων προς όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αφαίρεση των συνταξίμων βοηθημάτων του ΟΓΑ.

Μετά της μη αποδοχής των προτάσεων του Κόμματος των Ελλήνων που κατατέθηκαν από τον περασμένο Οκτώβριο προς το Υπουργείο Εργασίας της Ελλάδος για μια βιώσιμη λύση όσων αφορά τα συντάξιμα βοηθήματα του ΟΓΑ που αποδίδονταν μέχρι πρότινος στους υπερήλικες συμπατριώτες μας, καθώς και της μη τήρησης των δεσμεύσεων και διαβεβαιώσεων τόσο του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση όσο και άλλων μελών της Ελληνικής κυβέρνησης που εδόθησαν κατά τις πρόσφατες επαφές του πρόεδρου του κόμματος κ. Χρήστου Κίτσιου στην Αθήνα:

Το προεδρείο του Κόμματος των Ελλήνων Ε.Ε.Μ.Μ. MEGA κατά την έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται επί της οδού Σταδίου και Αίολου 100 στην Αθήνα, πιστό στις δεσμεύσεις του προς των Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και με αίσθημα ευθύνης προς τους υπερήλικες συμπατριώτες μας που αυτή την στιγμή κινδυνεύει όχι απλά η αξιοπρεπή τους συμβίωση αλλά η ιδία η βιολογική τους επιβίωση αποφάσισε και καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους, και όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Εργασίας την Τέταρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00.
 Στο σημείο της συγκέντρωσης θα βρίσκετε σύσσωμη η ηγεσία του κόμματος με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Χρήστο Κίτσιο.

Εκ του γραφείου τύπου Αγ. Σαράντα 10 02 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.