Σελίδες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επαρχία Αλύκου και Ένωση Αδελφοτήτων Λιβαδειάς συμπαραστέκονται στον "πόνο" της ΝΕΒ

Η Επαρχία Αλύκου για την επίθεση στη "Νεολαία Βορειοηπειρωτών"
Η Επαρχία Αλύκου εκφράζει την συμπαράστασή  και τη στήριξη  της προς τη «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» και τον πρόεδρό της Θεοφάνη Καλυβιώτη, που τις τελευταίες μέρες  βάλλονται  με συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή κατηγορίες.
Η Νεολαία ξέρει να μάχεται και να δίνει καθαρούς αγώνες χρόνια τώρα. Ήταν πάντα δίπλα στην επαρχία Αλύκου και στήριζε στην πράξη  με κάθε δυνατό τρόπο όχι μόνον εμάς αλλά και όπου αλλού μπορούσε, με γνώμονα το καλό του τόπου και της κοινότητας μας.
Είναι υποχρέωση του κάθε βορειοηπειρώτη να στηρίξει αυτή τη στιγμή τα δικά μας παιδιά που έχουν μπει στο στόχαστρο της προκλητικής προπαγάνδας μιας εθνικιστικής οργάνωσης.
Η Επαρχία Αλύκου  για την επίθεση στη "Νεολαία Βορειοηπειρωτών"Η επίθεση στόχο έχει να πλήξει την  ελληνική μειονότητα και να σπείρει τη διάσπαση. Δεν χωρούν κόντρες και αντιπαραθέσεις τέτοιες ώρες, μόνο ενότητα και αλληλεγγύη.
Ας ενωθούμε όλοι μαζί για έναν κοινό αγώνα για την δική μας ομόνοια  και τα ανθρώπινα μας δικαιώματα που καταπατούνται συνεχώς και ιδίως αυτήν τη στιγμή, με την απόφαση της διακοπής των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.
 Ο έπαρχος
 Χρήστος Καίσης

Ανακοίνωση της "Ένωσης Αδελφοτήτων Λιβαδειάς" για τη Νε.Β


Ανακοίνωση της "Ένωσης Αδελφοτήτων Λιβαδειάς" για τη Νε.ΒΗ «Ένωση Αδελφοτήτων Λιβαδειάς» θεωρεί αβάσιμες και ανυπόστατες τις  «κατηγορίες» που εκτοξεύει εις βάρος τηςΝεολαίας Βορειοηπειρωτών και του προέδρου της Φάνη Καλυβιώτη η ανθελληνική οργάνωση "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία".
Σκοπός της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών είναι η προαγωγή, η προώθηση, η προάσπιση και η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των απανταχού Βορειοηπειρωτών κι όχι ο ισχυρισμός της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για δήθεν σκοτεινές και εξτρεμιστικές δραστηριότητες.

Ο υστερικός ανθελληνισμός και ναζιστικός εξτρεμισμός των αλβανών θα βρει αντιμέτωπους και ενωμένους όλους τους Βορειοηπειρώτες.

Ο Πρόεδρος
Ανακοίνωση της "Ένωσης Αδελφοτήτων Λιβαδειάς" για τη Νε.ΒΤζομάκας Γιώργος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.