Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνάντηση με κατοίκους της Βόδριστας είχε ο υπ. Βουλευτής ΕΕΜΜ - MEGA κ .Φ. Ρούτζιος.








Στη Βόδριστα Άνω Δρόπολης βρέθηκε την Παρασκευή ο υπ. βουλευτής Αργυροκάστρου του Κόμματος ΕΕΜΜ - MEGA κ. Φίλιππος Ρούτζιος για επαφές με τους κατοίκους του χωριού σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής, για πολιτική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.
Τον υποψήφιο βουλευτή συνόδευε ο κ. Γιώργος Γιάννης συνυποψήφιος και άλλα μέλη του κόμματος.
Στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους συζήτησε για τα βασικά προβλήματα του χωριού, για τις συχνές διακοπές ρεύματος και την χαμηλή τάση λόγω παλαιού ασυντήρητου δικτύου , για την έλλειψη κοινοτικού φωτισμού, το χωριό βυθίζεται στο σκοτάδι, κάτι το οποίο είναι επικίνδυνο γιατί ευνοει τους κλέφτες και τους διαρρήκτες.
Επίσης αναφορά έγινε και στο πρόβλημα των σκουπιδιών, όπου δεν υπάρχει οργανωμένη συγκομιδή και πετιούνται αριστερά και δεξιά του δρόμου, μολύνοντας το χωριό και είναι επικίνδυνο για τις συνθήκες υγιεινής.
Και φυσικά και εδώ οι συνταξιούχοι αναφέρθηκαν στη διακοπή συντάξεων του ΟΓΑ.
Ο κ. Ρούτζιος έκανε αναλυτική αναφορά στα προβλήματα που άκουσε και στις προσπάθειες που μπορεί να κάνει ο ίδιος και το Κόμμα των Ελλήνων για την επίλυσή τους. Δήλωσε ικανοποιημένος από την επαφή με τους κατοίκους της Βόδριστας και ζήτησε να υπάρχει σταθερή επικοινωνία.
Αναφερόμενος στις εκλογές της 23ης Ιουνίου, τους κάλεσε να ενταχθούν στις γραμμές του ΕΕΜΜ- MEGA, έτσι ώστε να δοθεί ουσιαστική ώθηση στην ελπίδα για ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου και αλλαγή πορείας του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.