Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δίνουν και παίρνουν οι «ψεύτικοι χρήστες» του ΚΕΑΔ

1)Vorioipeirotiki Anoiksi , 2)Enwmenoi Hpeirwtes , 3)Νέοι Ευρωπαίοι Πατρών, 4)Κ.Ε.Α.Δ Ομόνοια,
είναι λίγοι από τους ψεύτικους χρήστες του facebook τους οποίους το ΚΕΑΔ έχει δρομολογήσει προς την στήριξή του. 24 ώρες το 24ώρο γράφουν, συκοφαντούν και λασπολογούν το ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ.

Σίγουρα αυτό δεν ονομάζεται σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση. Η ανωνυμία θεωρούν κάποιοι πως σε κάνει πιο ισχυρό να λες ότι σου κατεβάσει ο νους σου, και ταυτόχρονα σε προστατεύει. Λάθος!

Η ανωνυμία αποτελεί δείγμα και του χαρακτήρα που την διαχειρίζεται. Άνθρωποι άβουλοι, παπαγαλάκια, που δεν τολμούν να ορθώσουν ανάστημα και να αντικρούσουν απόψεις επιχειρηματολογώντας. Παρά μόνο κρύβονται, φορώντας μια τη μάσκα της Ένωσης μια της Άνοιξης και μια των Νέων, να πουν ότι τους διδάξαν και ότι δεν έχουν το σθένος να ομολογήσουν με το όνομά τους.
Εντάξει συμπατριώτες θα δείξουμε κατανόηση γιατί τα λεφτά του Ράμα είναι πολλά, και οι βάρδιες διπλές. Αλλά μην ξεχνάτε πως τα γραπτά μένουν (scripta manent) και είναι φρόνιμο για εσάς να μην εκτίθεστε σε τέτοιο βαθμό.

2 σχόλια:

  1. πρώτον, με τι τεκμήρια εσείς λέτε ότι όλοι αυτοί είναι ψέφτικη χρήστες. μήπως είσται από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και δε το ξέρουμε? δεύτερον, ποια λεφτά του Ράμα? αυτοί που τα πέρνουν χοντρά είναι αυτοί του ΕΕΜΜ από τον Μπερίσα, τόσα χρόνια υπουργοί και διευθηντές και γλύφαν τον Μπερίσα και τώρα ολα για τον Ελληνισμό? δε θέλω να πω ονόματα αλλά τους ξέρετε όλι πολυ καλά από τον πιο πάνω εώς τον πιο χαμιλό. γι'αυτό την επόμενη φορά πριν μιλίσετε για τους άλλουσ μιλίστε πρώτα για τον εαυτό σας. και κάτι τελευτέο, εσείς λέτε ότι σας συκοφαντούν και τέτεια αλλά στο τέλος μονό εσείς είσται που μιλάτε για το ΚΕΑΔ άσχιμα και συκοφαντικά συνέχεια, αυτή είναι η μόνη σας ασχολία από το πρωι έως το βράδυ ακριβώς όπως κάνουν οι κομμουνιστές στην Ελλάδα με όλους τους υπολοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti egine re paidia oti sxolio de mas aresei de to dimosieuoume? exw grapsei sxolio kai den prosbala kanenan oute onomata eipa alla fenete pws oti sas tsouzei de to anebazete, ntropi sas. auta omws ta blepei o kosmos kai ta mathainei kai to mono pou katafernete einai na mionete akoma pio polu tin eikona sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.