Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Γκάου λάιτερ, τζάμπα μάγκες, της κακιάς ώρας!

του ειδικού συνεργάτη  μας


Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Δρόπολη», με τίτλο «Ο Κίτσος στο Ράμα», δείχνει με σαφή τρόπο, πώς στο πολιτικό κοτέτσι του ΚΕΑΔ, γκάου λάιτερ, παπαγαλάκια, ωτακουστές, παπαράτσι, παρατρεχαμένοι, τζάμπα μάγκες της κακιάς ώρας, του υποβολείου ΚΕΑΔ, παραλήρησαν με όσα στην πολιτική τάξη του χώρου μας λαμβάνουν δράση ενώπιο των βουλευτικών του Ιουνίου.
«Πεπειραμένοι» της τέχνης της γραφίδος, μια ελίτ, ψωμίζοντες εκκοσμικευτές, ελληνίζουσων συνειδήσεων, εκδηλώνουν γύμνια. Δεν κατέχουν τα στοιχειώδη του δημοκρατικού πολιτισμού και διάλογου.
Είναι προφανές, στο δικός τους πολιτικό κοτέτσι, όπου κατέχουν την πρωτοκαθεδρία, τους έγιναν εμμονές, προνόμιο, εγκλιματίσθηκαν, τις στημένες συνδιασκέψεις και συνέδρια σε Ομόνοια και ΚΕΑΔ, τις τοποθετήσεις και τους διορισμένους στα συμβούλια, την ενθρόνιση της πελατειακής σχέσης σε πόστα εξουσίας, την εξολόθρευση και απογύμνωση του πολιτικού χώρου από τον πνευματικό ιστό, όπως καταξιώθηκε ο δεσποτισμός του δόγματος τους ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗΣ και της μη διάδοχης κατάστασης όλο αυτόν τον χρονικό κύκλο. Συνηθισμένοι στις εναλλάξ συγκυβερνήσεις, τα πολιτικά παζάρια με τα δύο αλβανικά κυβερνώντα κόμματα, βάζοντας στας Ελληνικάς Καλένδας τα δικαιώματα του Ελληνισμού, διότι κάθε τέτοια συνεργασία έχει συγκεκριμένες δεσμεύσεις στα αφεντικά, τους είναι δύσκολη ανάγνωση της παρούσης πολιτικής κατάστασης που ελίσσεται στο χώρο.
Απορία ψάλτου βηξ, το δημοσίευμα. Τα έκαναν μαντάρα όλα αυτά τα χρόνια. Όποια πτυχή να εξετάσεις, απέχουν παρασάγγας, χρόνια φωτός από τα αιτήματα του ελληνισμού. Μήπως δεν ξεπουλήθηκε ο τόπος, λόγω της διοικητικής ανικανότητας των έπαρχων, (όλοι ένα κοστούμι ημιμαθείς κομματάρχες) και, λόγω αυτής της ανικανότητας μετατράπηκαν οι επαρχίες σε βόθρους συμμοριών; Μήπως οι ηγεσίες Ομόνοιας ΚΕΑΔ επιμελήθηκαν μελέτης, του ιδιοκτησιακού, του εκπαιδευτικού; Όχι βέβαια. Μα γιατί; Διότι ήταν δεσμευμένοι στα αφεντικά που συγκυβερνούσαν. Μήπως κατήγγειλαν ποτέ Αλβανική κυβέρνηση σε Διεθνή φόρα, για τον παράφορο εμπαιγμό και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνισμού; Όχι βέβαια. Είναι από πάνω τα αφεντικά, τα προνόμια, οι μίζες, το δεύτερο, τρίτο, εξοχικό σπίτι, σε Αλβανία, Ελλάδα!
Τώρα, αναφορικά με το δημοσίευμα, προφανώς ο αρχηγός ενός κόμματος θα προβεί σε συναντήσεις με αρχηγούς άλλων κομμάτων. Αυτά είναι εργαλεία πολιτικής εργασίας. Στην προκειμένη, βεβιασμένα ο συνεργάτης, προβαίνει σε τετελεσμένα γεγονότα, υπογραφής συνεργασιών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με το Σ.Κ., όταν το ίδιο το κόμμα δεν ανακοίνωσε κάτι ανάλογο.
Ιδού η ειδοποιός διαφορά. Στο ΚΕΑΔ και Ομόνοια όλα είναι ελεγχόμενα, παραβιάζεται η δημοκρατία, ενώ στο ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προβάλλεται μια άλλη δημοκρατική πνοή. Έγιναν εκλογές από τη βάση για την ανάδειξη προέδρου και συλλογικών οργάνων. Οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά από τα όργανα του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό θα αποφασίσουν στο εθνικό συμβούλιο αν υφίσταται θέμα συνεργασίας, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ, που το έκλεξε, τα συμφέροντα της οποίας δεσμεύεται να προασπίσει.
Οφείλουμε, ωστόσο, να υπενθυμίσουμε στο συνεργάτη της «Δρόπολης», πώς ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, αποτελεί ιδιάζον φαινόμενο ανάδειξης βουλευτού δια της κλεπταποδοχής. Ιερές συμμαχίες, συνεργασίες, με Ντούσκο το 2001, δια της λίστας το 2005, με Σ.Κ. το 2009. Ουδέποτε εκλέχτηκε από τη βάση ψηφοφόρων. Είναι ακόμα νωπή η μελάνη από τις συνεργασίες το 2007, με Δ.Κ. για την ανάδειξη έπαρχων και με το Σ.Κ. το 2011. Ή μήπως όλη αυτή η ρεντικολέντσα στις τοπικές του 2011, η λαίλαπα ΠΑΣΟΚ, Σ.Κ. Αλβανίας, Αλβανικής κυβέρνησης, κλήρου, να ισοπεδώσουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν αποτελεί επίτευγμα δαιμονισμένων μυαλών στην Ομόνοια ΚΕΑΔ;! Τι πιο διχαστικό για τον ελληνισμό;
Τώρα το ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι «μόρφωμα» του Μπερίσα ή του Σ.Κ.; Γιατί τέτοια αντιφατικότητα κύριοι. Παραληρήσατε; Δεν σας βγαίνουν οι λογαριασμοί της έκφρασης μονιμότητας;! Προφανώς!
Ο παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.