Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ας μην πιάνουν οι πατριδοκάπηλοι στο στόμα τους το Βορειοηπειρωτικό!

Ένα εμετικό άρθρο δημοσίευσε στις 4 Ιουλίου, μία ημέρα πριν το δημοψήφισμα, η εφημερίδα "δημοκρατία", με την υπογραφή του γνωστού δικηγόρου - παπαγάλου του Αντώνη Σαμαρά Φαήλου Κρανιδιώτη, με το οποίο καλούσε τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ με πρόσχημα τη στάση της Άγκυρας απέναντι στο δημοψήφισμα. 
Βέβαια γενικότερα η εφημερίδα "δημοκρατία" ακολούθησε σκληρή γραμμή υπέρ του ΝΑΙ, αλλά εστιάζουμε στο συγκεκριμένο άρθρο επειδή τόσο ξεδιάντροπα, είχε το θράσος να επικαλεστεί τα εθνικά θέματα, κυρίως αυτό της Θράκης, αλλά ανάμεσα τους συμπεριέλαβε και το Βορειοηπειρωτικό, προκειμένου να πείσει όσους έχουν πατριωτικές ευαισθησίες να ταχθούν με την θέση των δανειστών και του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος...
Διαβάστε πρώτα το άρθρο και μετά το σχόλιο μας για ασφαλή συμπεράσματα... 
Γιατί (;) οι Τούρκοι είναι υπέρ του ΟΧΙ
Θυμηθείτε τις δύο φορές στη νεότερη Ιστορία που βρεθήκαμε απομονωμένοι
Η φιδοφωλιά του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη, το προξενείο στην Κομοτηνή, κάνει εκστρατεία μέσα στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα υπέρ του «όχι». Μοιράζει χρήμα και έχει εξαπολύσει όλους τους μπράβους και τους ρουφιάνους του στην περιοχή, για να εξασφαλίσει όσες περισσότερες μειονοτικές ψήφους για το μπλοκ της δραχμής.

Σοβαρός Ελληνας διπλωμάτης, που υπηρετεί σε σημαντική πρεσβεία μας στο εξωτερικό, μου έστειλε προχθές με μήνυμα λεχθέν σε συζήτηση Τούρκων πανεπιστημιακών: «...Σε περίπτωση που επικρατήσει το "όχι", θα είναι το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε...». Και δεν το έλεγαν με θαυμασμό για τη «γενναία» επιλογή ή με λύπη, αλλά περιχαρείς. Τρίβοντας τα χέρια τους.

Γιατί, λοιπόν -και απευθύνομαι κυρίως στους οπαδούς των ΑΝ.ΕΛ., της Χρυσής Αυγής και την πατριωτική Αριστερά-, οι σοβινιστές της Αγκυρας, οι κατέχοντες τη μισή Κύπρο, οι φονιάδες των πιλότων μας, αυτοί που απειλούν το όλο έθνος, επιθυμούν διακαώς την έξοδό μας από το ευρώ;
Γιατί, πατριώτες, όπου και αν ανήκετε, οι ισλαμοφασίστες της συμμορίας που κυβερνά το κράτος-δουλέμπορο και υποστηρικτή του ΙSIS επιχαίρουν με τη σύγκρουση μας με όλη την Ευρώπη και επιθυμούν διακαώς την έξοδό μας από αυτήν με ένα ενδεχόμενο «όχι»; Για το καλό μας;

Το κράτος-συμμορία και τα ενεργούμενά του στη Θράκη θέλουν το «όχι», διότι θέλουν την Ελλάδα απομονωμένη, πτωχευμένη, χωρίς συμμάχους, παρία της Ευρώπης. Ενα άρρωστο και ξεκομμένο από το κοπάδι ζώο είναι η πιο εύκολη λεία για το αρπακτικό.
Οποιες διαφορές και αν έχουμε μεταξύ μας στα κοινωνικά και τα οικονομικά ζητήματα, όπου κι αν ανήκουμε πολιτικά, όσοι έχουμε κύριο οδηγό μας το πατριωτικό πρόταγμα, πρέπει να αναρωτηθούμε για την πρεμούρα των Τούρκων επεκτατιστών να βρεθούμε εκτός ευρώ και να κάνουμε σμπαράλια τη σχέση μας με όλη την Ε.Ε.

Οσοι, λοιπόν, ανήκουν στα κόμματα που υποστηρίζουν το «όχι» θα πρέπει να αναλογιστούν ότι με την ψήφο τους θα υποστηρίξουν τα σχέδια του τουρκικού σοβινισμού σε βάρος του όλου έθνους, ότι ψηφίζουν ευθυγραμμισμένα με το τουρκικό προξενείο. Η ολική έκπτωση του ελληνικού κράτους, η απομόνωσή του, οικονομικά και πολιτικά, η αποστέρησή του από ερείσματα και συμμαχίες θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξαπόλυσης πιέσεων και επιθέσεων σε βάρος της Κύπρου και της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Βόρειο Ηπειρο από τους Τούρκους και τους Αλβανούς σοβινιστές, ενώ θα αποθρασύνει το VMRO, τους επιγόνους των συνεργατών των ναζί στα Σκόπια.

Κύριο -αν όχι μοναδικό- διπλωματικό, οικονομικό και στρατιωτικό στήριγμα του Ελληνισμού στην ιστορική περιφέρεια ήταν και είναι το ελλαδικό κράτος, με όλα τα λάθη του κατά καιρούς. Αν αυτό το στήριγμα, αυτό το τείχος ανάσχεσης πέσει, τότε θα δοθεί το σύνθημα μιας πολυμέτωπης επίθεσης για την προώθηση εχθρικών συμφερόντων στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην ελεύθερη Κύπρο και στη Βόρειο Ηπειρο.

Μπορούμε να κρατήσουμε ακέραιες τις πολιτικές διαφορές μας από την πατριωτική Αριστερά έως την άκρα Δεξιά σε όλα τα άλλα ζητήματα, αλλά με την ψήφο μας αυτήν την Κυριακή, λέγοντας «ναι», να κρατήσουμε ακέραιη και την πατρίδα, για να έχουμε την πολυτέλεια να διαφωνούμε, χωρίς να προωθούμε επιπόλαια και με το θυμικό τα συμφέροντα των εχθρών μας ενάντια στην κοινή μας πατρίδα.
Αδέρφια, θυμηθείτε, δύο φορές στη νεότερη Ιστορία βρεθήκαμε απομονωμένοι: το 1920-1922 και το 1974...
Φαήλος Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Και τώρα το σχόλιο μας: Πολλοί αριστεροί διεθνιστικής κατεύθυνσης έχουν σαν καραμέλα τη φράση "ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων". Τύποι όπως οι νεοφιλελεύθεροι εθνικιστές (τρελός πραγματικά χαρακτηρισμός) Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Φαήλος Κρανιδιώτης φροντίζουν με κάθε τρόπο να δικαιώνουν αυτή τη φράση. Εμείς θα προσθέταμε και το "πιο ξεφτίλας πεθαίνεις!"
Ο κ. Κρανιδιώτης λοιπόν επιστρατεύει το επιχείρημα να μην ψηφίσουμε ΟΧΙ επειδή αυτή τη θέση προπαγανδίζει και η Τουρκία για τους δικούς της λόγους, προς τους μουσουλμάνους της δυτικής Θράκης. Σε άλλο ρεπορτάζ της εφημερίδας "δημοκρατία" αναφέρεται ότι στα τζαμιά της περιοχής γινόταν κήρυγμα υπέρ του ΟΧΙ... Άρα λοιπόν οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ΝΑΙ σύμφωνα με αυτά τα επιχειρήματα...
Πραγματικά μιλάμε για μία λογική παντελώς ηλίθια! Ή καλύτερα δεν πρέπει να μιλάμε για παντελή έλλειψη λογικής. Γιατί με αυτό το σκεπτικό και οι Έλληνες της Κύπρου στο δημοψήφισμα του Απριλίου του 2004 έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ στο κατάπτυστο "σχέδιο Ανάν", επειδή υπέρ του ΟΧΙ τασσόταν ο σκληροπυρηνικός ηγέτης των τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς!!!  
Ο κ. Κρανιδιώτης μάλιστα προειδοποιεί ότι σε περίπτωση επικράτησης του ΟΧΙ θα δημιουργηθεί "ένα ντόμινο εξαπόλυσης πιέσεων και επιθέσεων σε βάρος της Κύπρου και της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Βόρειο Ηπειρο από τους Τούρκους και τους Αλβανούς σοβινιστές, ενώ θα αποθρασύνει το VMRO, τους επιγόνους των συνεργατών των ναζί στα Σκόπια".

Παρακάτω το "πατριωτικό" παπαγαλάκι του Σαμαρά γράφει ότι "κύριο -αν όχι μοναδικό- διπλωματικό, οικονομικό και στρατιωτικό στήριγμα του Ελληνισμού στην ιστορική περιφέρεια ήταν και είναι το ελλαδικό κράτος, με όλα τα λάθη του κατά καιρούς. Αν αυτό το στήριγμα, αυτό το τείχος ανάσχεσης πέσει, τότε θα δοθεί το σύνθημα μιας πολυμέτωπης επίθεσης για την προώθηση εχθρικών συμφερόντων στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην ελεύθερη Κύπρο και στη Βόρειο Ηπειρο".
Καλά που ζει αυτός ο άνθρωπος;;; τόσα χρόνια δηλαδή που η Ελλάδα είναι το "καλό παιδί" και παίζει τον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα της τρόικα δεν βλέπουμε τους πράκτορες της Άγκυρας να αλωνίζουν στην Θράκη μας και να έχουν στήσει εκεί ένα παράλληλο κράτος! 
Όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή που είμαστε "νομοταγείς και υπάκουοι" στην Δύση δεν παρακολουθούμε συνεχείς υποχωρήσεις στα θέματα της Κύπρου και του Αιγαίου! Τα τελευταία έτη των μνημονίων επίσης δεν βλέπουμε καθόλου να αποθρασύνονται μέρα με τη μέρα οι Σκοπιανοί! 
Όσο για το Βορειοηπειρωτικό τι να πούμε πρώτο και τι τελευταίο, αφού αυτό το εθνικό ζήτημα είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του ιστολογίου; ότι πάει από το καλό στο καλύτερο;;;
Αφού λοιπόν ο κ. Κρανιδιώτης έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να γράφει ότι όσοι τάσσονται με το ΟΧΙ  "ψηφίζουν ευθυγραμμισμένα με το τουρκικό προξενείο", τότε και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να γράψουμε ότι ο ίδιος τάσσεται στο πλευρό της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Ντάισελμπλουμ, των διεθνών τοκογλύφων, των βρυκολάκων του ελληνικού πολιτικού συστήματος, των νταβατζήδων καναλαρχών και όλης της εγχώριας και διεθνούς διαπλοκής. Θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί με μεγάλη ευκολία και ως ιδεολογικός απόγονος των γερμανοτσολιάδων. Γι' αυτό λοιπόν καλό θα είναι να μην επικαλείται τα εθνικά θέματα σε τέτοιου είδους προπαγάνδα, φυσικά ούτε το Βορειοηπειρωτικό, γιατί δίνει το καλύτερο δώρο για αντεπιχειρήματα στους εθνομηδενιστές. 
Ευτυχώς ο ελληνικός λαός παρά την τρομοκρατία που εξαπολύθηκε τις τελευταίες μέρες από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έφτυσε κατάμουτρα όλο αυτό το σύστημα επιλέγοντας τον δρόμο της υπερηφάνειας και της αντίστασης και όχι της υποταγής. Από κει και πέρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την μεγάλη ευθύνη για το πως θα αξιοποιήσει την απόφαση του ελληνικού λαού.
Ως άθλιο χαρακτηρίζουμε επίσης και το άρθρο του πολιτικού επιστήμονα Κωνσταντίνου Χολέβα με τον τίτλο "ΝΑΙ για να φύγει η κυβέρνηση"
Προς το τέλος του άρθρου γράφει: "Ψηφίζω «ΝΑΙ» για να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία μέσα σε λίγους μήνες προώθησε τη διάλυση της παιδείας, τη νομιμοποίηση της συμβιώσεως ομοφυλοφίλων, την αθρόα απονομή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών και τη δημιουργία ισλαμιστικής μειονότητας στη χώρα μας".
Όσο και να είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτά τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα, θεωρούμε παντελώς κατάπτυστο να τα συμψηφίζουμε με ένα δημοψήφισμα που έγινε καθαρά για την διαπραγμάτευση του χρέους...
Τελειώνουμε με μία λέξη απευθυνόμενοι στους κυρίους Κρανιδιώτη και Χολέβα αλλά και την εφημερίδα "δημοκρατία" στο σύνολο της: ΚΡΙΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.