Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Μέρκελ επιβεβαίωσε την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας! - το σχόλιο μας

Διήμερη περιοδεία σε Αλβανία, Σερβία και Βοσνία πραγματοποιεί η Άγγελα Μέρκελ, η οποία διαβεβαίωσε την αλβανική κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει καμία τεχνητή καθυστέρηση στις διαδικασίες ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι η ευρωπαϊκή προοπτική είναι διασφαλισμένη.
Διευκρίνισε βέβαια, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη των χωρών στην ΕΕ, είναι να καλύπτονται οι όροι που έχουν τεθεί για τη δημόσια διοίκηση και το δικαστικό σύστημα.
Η Καγκελάριος της Γερμανίας επισκέπτεται τις τρεις χώρες προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει επιτελεστεί, καθώς και να συζητήσει για οικονομικά και ενεργειακά θέματα.
Πριν λίγες ημέρες, η Άγγελα Μέρκελ ενέκρινε ποσό 107.500.000 ευρώ προς την Αλβανία, προκειμένου να επενδυθούν στους τομείς της ενέργειας και της ύδρευσης.
πηγή: protothema.gr
Το σχόλιο μας: Μέλι στάζει το στόμα της Μέρκελ για την Αλβανία και χολή για την Ελλάδα... Η Γερμανίδα καγκελάριος περιμένει με ανοικτές αγκάλες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τους αλβανούς που διαπρέπουν στην διαφθορά, τις ληστείες, το εμπόριο ναρκωτικών, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολλές άλλες "αγαθοεργίες". Από την άλλη θέλει να διώξει τους Έλληνες επειδή τολμούν να σηκώνουν κεφάλι στις τοκογλυφικές τακτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου. Η μαντάμ Μέρκελ έτσι για προκαταβολή ακουμπάει εκατόν εφτάμιση εκατομμύρια ευρώ στα Τίρανα για αναπτυξιακούς σκοπούς, χωρίς να αναφέρεται πουθενά ότι ζητάει παράλληλα "μεταρρυθμίσεις" από το αλβανικό κράτος.
Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να θέτουν βέτο για την ένταξη της Αλβανίας στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της Βορείου Ηπείρου, όπως κάνει αντίστοιχα και ο Ράμα για τα Σκόπια, η Αθήνα παίζει το ρόλο του κομπάρσου ή ακόμα χειρότερα του θεατή...  
Πως αλλάζουν οι καιροί! Λέτε να δούμε την Αλβανία πλήρες μέλος της ΕΕ και την Ελλάδα να αποβάλλεται από την μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια;;;
Πάντως οι αβρότητες μεταξύ Μέρκελ και Ράμα δεν πρέπει να είναι τυχαίες γιατί τους συνδέουν κάποια κοινά της προσωπικής ζωής που φροντίζουν να μην τα κρύβουν και πολύ καθώς όπως πιστεύουν τέτοια κάλλη πρέπει να τα θαυμάζουν όλοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.