Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΕΜΜ-ΜΕGA" : ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΕΣΠΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Το Κόμμα των Ελλήνων  έχει καταδικάσει επανελλειμένα το φαινόμενο ανασφάλειας στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, ο πρόεδρός του κ. Κίτσιος είχε επαφές με τους αστυνομικούς διευθυντές της περιοχής όπου τους ζήτησε μεγαλύτερη αστυνόμευση , τη δημιουργία αστυνομικών τμημάτων στις επαρχίες και την επάνδρωσή τους και με Έλληνες νεαρούς.
Τα τελευταία γεγονότα όμως όπου εντείνονται δραστικά οι ληστρικές επιθέσεις αλβανών στις περιουσίες  και στα σπίτια των Ελλήνων με αποτέλεσμα και την αφαίρεση ζωής ορισμένων όπως της Θ.Μάρη στη Γράβα και τελευταία του Παντελή Μαγκλάρα στην ΄Ανω Δερόπολη, μαρτυρούν ότι το κράτος αυτό δε νοιάζεται καθόλου για την επιβίωση των Ελλήνων σ’ αυτή την περιοχή, παρά μόνο αφήνει αδέσπωτους τους εγκληματίες να τρομοκρατήσουν τους εναπομείναντες στα απόμερα χωριά για να αδειάσει μια μέρα ολόκληρος   ο τόπος. Πρόσφατα στα καφενεία των χωριών μας και στους κόμβους που σε οδηγούν στα χωριά μας εμφανίζονται κάποιοι άγνωστοι ένοπλοι πολίτες που κάνουν φύλλο και φτερό κάθε αυτοκίνητο Έλληνα δηλώνοντας ότι ψάχνουν μέλη της Χρυσής Αυγής και εμπόρους ναρκωτικών.

  Από την άλλη οι τοπικοί μας άρχοντες ασχολούνται με τα περί πολιτικής, με το ποιος Έλληνας είναι «δικός τους» και ποιος είναι των «άλλων» αντί να οργανώσουν οι ίδιοι τον έλεγχο της περιοχής ή να απαιτήσουν συλλογικά από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την ασφάλεια. Εν τω μεταξύ οι βουλευτές μας στην αλβανική βουλή δεν ανέφεραν ποτέ αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο και δε ζήτησαν ποτέ διευκρίνιση από την κυβέρνηση τι είναι αυτές οι ομάδες ένοπλων πολιτών που τρομοκρατούν τους κάτοικους της περιοχής.
Σ’ αυτές τις καταστάσεις το Κόμμα των Ελλήνων κάνει και μία ακόμη φορά έκκληση στην κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα για την δημιουργία αστυνομικών τμημάτων στην περιοχή και καλεί όλους τους βουλευτές ελληνικής καταγωγής να υψώσουν όσο δεν είναι αργά σθεναρά τη φωνή τους για την αποτροπή αυτού του καθεστώτος τρομοκρατίας, γιατί μετά της 23 Ιουνίου το Κόμμα των Ελλήνων θα μπορέσει να το πράξει καθώς πρέπει  με τους ίδιους τους δικούς του εκπροσώπους που θα προκύψουν από την ψήφο των Ελλήνων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.