Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νέα ανθελληνική πρόκληση Κοτζιά: Θα επιστρέψουμε περιουσίες σε αλβανούς!

Νέα ανθελληνική πρόκληση Κοτζιά: Θα επιστρέψουμε περιουσίες σε αλβανούς!Να μας «τρελάνει» θέλει ο Κοτζιάς, ο οποίος επειδή... βιάζεται να πάει διακοπές τελειώνει άρον-άρον και με πλήρη αρνητικό τρόπο τα Εθνικά μας θέματα. 

Έτσι πράττει και στο ζητήματα με τη Αλβανία, όπου μετά τον χαρακτηρισμό «ψυχώσεις» (!) για όσους ενδιαφέρονται για την Βόρειο Ήπειρο, τώρα προχώρησε σε ένα ακόμη ατόπημα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κοτζιάς είπε ότι οι περιουσίες των μετεγγυήσεων ιδιοκτησιών του αλβανικού κράτους και αλβανών ιδιωτών προ του πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας μπορεί να επιστραφούν μόλις τελειώσει το εμπόλεμο, τονίζοντας ότι δεν έχουν σχέση με τις περιουσίες των τσάμηδων.

Το ερώτημα είναι εύλογο: αφού δεν αφορά τους τσάμηδες, τότε ποιους αφορά; Υπήρξε αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκτός από τους «ειδικών συνθηκών» τσάμηδες;

Τι είδους «περιουσίες» είχε το «αλβανικό κράτος» και οι «αλβανοί ιδιώτες» στην Ελληνική Επικράτεια;
Μήπως αυτό είναι ένα «κόλπο« για να περάσουν μέσω πλαγίας οδού οι απαράδεκτες απαιτήσεις των θρασύτατων τσάμηδων; Από τους εθνομηδενιστές της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης όλα είναι πιθανά για πραγματοποίηση.

www.xryshaygh.com



Διαβάστε επίσης το άρθρο που είχε ανεβάσει ο Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου την Κυριακή 24 Ιουνίου:

Γιατί δεν κατέβηκαν οι τσάμηδες στο Μαυρομάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.