Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ιωάννης Παππάς: Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε εθνικά και όχι τους ροζ, γαλάζιους και πράσινους εθνομηδενιστές

Λίγες ημέρες απομένουν για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και ο ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει τους πολιτευτές που θα τον εκπροσωπήσουν στην Βουλή των Ελλήνων.

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου είδαμε να διαμορφώνουν μία εικόνα πολύ διαφορετική από αυτήν που επικρατούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Πολλοί Έλληνες πατριώτες, φοβούμενοι από τις δημοσκοπήσεις που έδειχναν μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, υπό τον φόβο νέας επικράτησης του φανερά ανθελληνικού κυβερνώντος κόμματος, αποφάσισαν να επιλέξουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό που θα ήθελα να θυμίσω σε όσους συμπατριώτες έχουν αγωνία για τα εθνικά μας θέματα και για τον μέλλον της Ελλάδας μας, είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ:  

- Έχουν κοινή φιλοτουρκική πολιτική στο θέμα της Θράκης μας και διαγκωνίζονται για την παρουσία τουρκόψυχων υποψηφίων στα ψηφοδέλτια τους

- Μαζί ψηφίσανε το μνημόνιο της αριστεράς και συνεπώς είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση της οικονομίας

- Μαζί ψηφίσανε τα νομοσχέδια που θεσμοθετούν την ανωμαλία, με κυριότερο τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

- Μαζί ψηφίσανε το τζαμί στον Βοτανικό

- Μαζί επιδεικνύουν ανοχή στον εποικισμό της πατρίδας μας μέσω της αδιάκοπης εισροής λαθρομεταναστών

- Και βεβαίως από κοινού στηρίζουνε την Συμφωνία των Πρεσπών και την προδοσία της Μακεδονίας μας, μιας και η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά από το 2008 και τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι είχε δώσει το όνομα στα Σκόπια. Άλλωστε το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ουδέποτε διαφώνησε με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», παρά μόνο έκανε πως αντιδρούσε στην αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας.

Λόγω καταγωγής από την Βόρειο Ήπειρο θα σταθώ στην συμπεριφορά των δύο «μεγάλων» κομμάτων απέναντι στο εθνικό ζήτημα της ιδιαίτερης πατρίδας μου και στους ανθρώπους της.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστοί εθνομηδενιστές δεν θέλουν ούτε να ακούν για Βόρειο Ήπειρο. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση οι αξέχαστες δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σύμφωνα με τις οποίες «δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος υπάρχει νότιος Αλβανία» και «ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν άνθρωπος με ψυχικές διαταραχές».
Την μνήμη του Εθνομάρτυρα μας όμως επιχείρησε να σπιλώσει και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με τις συκοφαντικές «διαρροές» στα ΜΜΕ περί κατοχής ναρκωτικών ουσιών το 2008.

Αυτοί οι ανθέλληνες όμως ήρθαν μετά από τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης και μάλιστα την τελευταία ημέρα λειτουργίας του κοινοβουλίου, για να επαναφέρουν το επίδομα στους ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες που είχε καταργήσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2012. Το οποίο τελικά είναι ένα πενιχρό επίδομα που ουσιαστικά δεν ξεπερνά το αντίστοιχο που δίνει το αλβανικό κράτος. Πρόκειται για μεθόδευση άθλια και προσβλητική για την αξιοπρέπεια των γονέων και των παππούδων μας, σε μία απέλπιδα προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου μας.

Όσο για την Νέα Δημοκρατία που κατεβάζει υποψηφίους με «πλούσια δραστηριότητα» στο Βορειοηπειρωτικό, είναι το κόμμα που διέπραξε ως κυβέρνηση όλες τις προδοσίες έναντι της Βορείου Ηπείρου:

- Το 1991 (κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη) ενέκρινε την ένταξη της Αλβανίας στη ΔΑΣΕ (σημερινό ΟΑΣΕ)

- Στις 15 Ιανουαρίου 2009  (κυβέρνηση Κων. Καραμανλή) ενέκρινε στην Βουλή, μαζί με το αντιπολιτευόμενο τότε ΠΑΣΟΚ, την Σύνδεση και Σταθεροποίηση της Αλβανίας με τις Ευρωπαϊκές Κοινότητες.

- Στις 17 Φεβρουαρίου (επέτειος της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου) 2009 (κυβέρνηση Κων. Καραμανλή) ενέκρινε στην Βουλή, μαζί με το αντιπολιτευόμενο τότε ΠΑΣΟΚ, την ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ!

- Τον Νοέμβριο του 2012 (Συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου) κατήργησε τα επιδόματα που αποτελούσαν σημαντικό βοήθημα για τους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες, ειδικά όσους ζούσαν μόνιμα στις πατρογονικές τους εστίες.

- Τον Ιούνιο του 2014 ο πρωθυπουργός της Ελλάδος και προεδρεύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αντώνης Σαμαράς ενέκρινε και αποδέχτηκε να γίνει η Αλβανία υποψήφια προς ένταξη χώρα στην ΕΕ.

Όλα αυτά στο όνομα της «ευρωπαϊκής προοπτικής» της Αλβανίας, με την οποία η «φίλη γείτονα χώρα θα αναγκαστεί να σεβαστεί πλήρως τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας», όπως λέει εδώ και τρεις δεκαετίες η χιλιοπαιγμένη κασέτα του πολιτικού συστήματος.

Βέβαια το μόνο που έχουν καταφέρει ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούν, είναι να παρακολουθούν με πλήρη απάθεια τους αλβανούς να υφαρπάζουν τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών, να περιορίζουν την χρήση της ελληνικής γλώσσας, να καταστρέφουν τον ελληνικό και ορθόδοξο πολιτισμό στη Β. Ήπειρο και να σκοτώνουν όσους αγωνίζονται για τα εθνικά μας δίκαια στην μαρτυρική αυτή γη.

Γι’ αυτό λοιπόν οι Ελληνόψυχοι πολίτες ας θυμηθούν τι κακό έκαναν τα κόμματα εξουσίας αλλά και ας μην παρασυρθούν από απατεώνες που πουλάνε πατριωτισμό με φτηνά τεχνάσματα με την βοήθεια και του τηλεοπτικού χρόνου που μπορούν να αγοράζουν.

Και σίγουρα δεν θα ξεχάσουν τις αμέτρητες ερωτήσεις και παρεμβάσεις που έκανε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή για την Βόρειο Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, την ΑΟΖ, το μεταναστευτικό και όλα τα εθνικά και κοινωνικά μας ζητήματα.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή για να υπάρχει ακόμα πιο δυνατή στην Βουλή των Ελλήνων η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.


Ιωάννης Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Βόρειος τομέας Β΄ Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.