Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Κώστας Πανταζής υποψήφιος στην Θεσπρωτία

Ο Θεσπρωτός γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής θα είναι υποψήφιος βουλευτής στης επικείμενες εκλογές της 17η Ιουνίου στην Θεσπρωτία απ όπου κατάγεται. Ο κ. Πανταζής είναι γνώστης των προβλημάτων που απασχολούν τους Βορειοηπειρώτες καθώς κατά καιρούς έχει επισκεφθεί επανελιμένα την ιδιαίτεροι πατρίδα μας και σε καιρούς όπου δεν είχε κάποιο πολιτικό όφελος όπως πολλοί προκάτοχη του. 
Εμείς να ευχηθούμε  καλή επιτυχία στον Κώστα γιατί χρειαζόμαστε νέα άτομα με νέες ιδέες και γνώσεις και με διάθεση για να μπορέσουμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα .

Αποκλειστικό: Ο Κώστας Πανταζής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Θεσπρωτία. 
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της paramythia-online.gr, o γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής, είναι αυτός που λαμβάνει την θέση του Χρήστου Κατσούρα στο ψηφοδέλτιο του κινήματος στο Νομό Θεσπρωτίας μετά την άρνηση του πρωην βουλευτή να συμμετέχει και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο 35χρονος Παραμυθιώτης δικηγόρος έχει εργαστεί στο γραφείο του Νομικού Συμβούλου του ΥΠΕΧΩΔΕ και έχει φοιτήσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είναι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από μαθητής όταν και ήταν στο λύκειο Παραμυθιάς (ΠΑΜΚ 1994) και της ΠΑΣΠ από το 1996. Επίσης υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ (2000-2002) και μέλος του ΚΣ (νυν Εθνική Αντιπροσωπεία) της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 2000. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1978, είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κωνσταντέλλου και γιος του αντιδημαρχου Παραμυθιάς Γιώργου Πανταζή.


paramythia-online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.