Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Προκήρυξη εκλογών για την Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής


194

    Το προεδρείο του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», βάση του άρθρου 25 του καταστατικού και τις διατάξεις του εκλογικού κανονισμού, αποφάσισε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής.
Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Περιστεριού στις 24 Ιουνίου 2012 ημέρα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 09:00 π.μ. και ώρα λήξης της διαδικασίας στις 06:00 μ.μ.
Η συμμετοχή στην επιτροπή θα είναι αντιπροσωπευτική σε σχέση με τους Δήμους και επαρχίες καταγωγής. Η Επιτροπή που θα προκύψει θα αναδείξει Πρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία καθώς και τρεις Αντιπροέδρους αναλογικά με τις περιφέρειες καταγωγής που κατοικεί παραδοσιακά η πλειοψηφία του ελληνισμού.
Ο Πρόεδρος της Νεολαίας για την Περιφέρεια Αττικής θα εκλεχθεί απευθείας από τα μέλη του Κόμματος ηλικίας κάτω των 35 ετών. Δικαίωμα στο εκλέγειν έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος. Εγγραφές για νέα μέλη του Κόμματος θα γίνονται και κατά την διάρκεια της διαδικασίας των
αρχαιρεσιών. Οι αιτήσεις των υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στην επιτροπή θα γίνονται δεκτές καθ όλη την προεργασιακή περίοδο μέχρι και την 20η Ιουνίου.

Οι υποχρεώσεις της Επιτροπής θα έχουν ως εξής:
 *    Η ανάδειξη των θέσεων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας προς τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Πολιτείας, προς τα Ελληνικά Κόμματα, στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καθώς και την προβολή αυτών στην Ελληνική κοινωνία με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των πάντων πάνω στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία και την στήριξη των δίκαιων αιτημάτων της.

*     Την άμεση επαφή με τα μέλη της κοινότητας που διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και την σύσφιξη των σχέσεων προς την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων.

*     Την προβολή της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας καθώς και την συμμετοχή της Επιτροπής σε εθνικές εκδηλώσεις και επετείους της πατρίδος μας.

                                                                     Ο Πρόεδρος του Κόμματος
                                             Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον
                                                                           Χρήστος Κίτσιος
Αγ. Σαράντα 25.05.2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.