Σελίδες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σε σκοπιανούς και αλβανούς για την δημιουργία “καλού κλίματος” σκορπούσε τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς!

Σε σκοπιανούς και αλβανούς για την δημιουργία “καλού κλίματος” σκορπούσε τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς!Αποκαλύψεις περί των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ παρείχε κοινοβουλευτικός συντάκτης σε καθεστωτική ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι τα χρήματα από τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ πήγανε σε μέσα ενημερώσεως των Σκοπίων και της Αλβανίας.

Τουλάχιστον για τα πρώτα μπορούμε να υποθέσουμε ότι πήγανε για προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δηλαδή για «μακεδονική» προπαγάνδα. 
Για τα δεύτερα, με γνώμονα ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει τους βορειοηπειρώτες και την ελληνικότητα της Ηπείρου έρμαια στους αλβανούς, δεν καταλαβαίνουμε προς τι η χορήγηση κονδυλίων.

Το Μέγαρο Μαξίμου από την πλευρά του έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου δεν διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες αυτές. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε ενημέρωση για το όλο ζήτημα, αφού είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ δεν διαθέτει αντιπρόεδρο στην Βουλή και άρα πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι εν λόγω πληροφορίες αφορούν μονάχα ένα από τα 45 εκατ. ευρώ των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ και ήδη βρωμάει ο τόπος από αντεθνισμό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν βγει στην δημοσιότητα το σύνολο των κονδυλίων και δη τα κονδύλια που αφορούν το λεγόμενο «προσφυγικό», να δούμε πόσα εκατομμύρια πήρανε οι «πονόψυχοι» δημοσιογράφοι που βγάζουν fake news και οι αντίστοιχα «πονόψυχες» ΜΚΟ.

Πόσα από τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ πήγανε στο εσωτερικό για την προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και πού; Ο Ελληνικός Λαός που στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται τόσο στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», όσο και στην Προδοσία των -Πρεσπών απαιτεί να μάθει πόσα από τα χρήματά του χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στην βούλησή του.

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.