Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Χρήστος Κίτσιος: Με πνεύμα ομόνοιας και αύρα νεολαίας προς τη νίκη!

Αγαπητοί συμπατριώτες Έλληνες,
Οδεύουμε ολοταχώς προς την 25η Ιουνίου και ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί πόσο κρίσιμα είναι για όλους εμάς τους Έλληνες και για το μέλλον μας αυτά τα τελευταία μέτρα του αγωνίσματος. Ένα αγώνισμα που συμμετέχει η Εθνική μας  ομάδα και πάσει θυσία πρέπει να κερδίσουμε.
Σ’αυτόν τον αγώνα κάποιοι  συναγωνιστές μας φαίνεται να απέχουν, κάποιοι να κουρνιάζουν στις άλλες ομάδες για να πολλαπλασιάσουν τα προσωπικά τους έπαθλα και κάποιοι άλλοι να βάζουν τρικλοποδιές σ’ εκείνους που κρατούν ψηλά το φλάμπουρο της μάχης. Κι αυτοί είναι λίγοι. Στα δάκτυλα μετρημένοι. Και ακόμη πιο λίγοι θα γίνουν όταν φτάσουμε στον προορισμό εφόσον αρκετοί κάνουν ακόμα τον ύπνο του δικαίου ή κάποιοι άλλοι πάνε να κάψουν τα ρούχα τους για να μην τους τρώνε οι ψύλλοι.
Οι πολλοί, η μεγάλη στρατιά των Βορειοηπειρωτών   ακολουθούν  πιστά το σημαιοφόρο τους:  το Κόμμα των Ελλήνων, με Πνεύμα Ομόνοιας και Μεγαλοψυχίας με Αύρα Νεολαίας και Ορθοβουλίας. Για να δώσουν τη νίκη. Μια νίκη που πρέπει να ξαφνιάσει όσους περιφρονούν την ύπαρξή μας, όσους προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, όσους σφετερίστηκαν  την εμπιστοσύνη μας.
Και λίγα μέτρα ακόμη. Υπομονή και αντοχή! Η νίκη μας προσμένει. Και η νίκη θα ναι Εθνική, θα είναι όλων των Ελλήνων.Και λίγο τρέξιμο ακόμη. Και σαν περνάτε δίπλα στους κοιμισμένους και τους εμποτισμένους στην ψυχή τους με δηλητήριο, σκουντήξτε τους και ραντίστε την ψυχή τους με τ’ ανεκτίμητο βότανο της φιλοπατρίας και της υπερηφάνειας. Οι Έλληνες ξέρουν να αναδύονται από τις στάχτες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.