Σελίδες

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη Dule: Το 2001 το ΚΕΑΔ έμεινε εκτός Βουλής και μας έβαλε το Σοσιαλιστικό Κόμμα με φόρμουλα!- Βορειοηπειρώτη, οι Αλβανοί στηρίζουν και εμπιστεύονται τον Dule... ΕΣΥ;;!!


Ένα βίντεο με δηλώσεις του αρχι-τσάμη Dashamir Tahiri παλαιότερες και νεότερες. 
Αρχικά έλεγε ότι "θα πάρει τον Dule από το αυτί και θα τον γυρίσει σε όλη την Τσαμουριά για να μάθει την ιστορία των προγόνων του".

Πριν λίγες μέρες στο Δέλβινο είπε ότι θα είναι μαζί τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ βουλευτής και των τσάμηδων και των μειονοτικών! 
Βορειοηπειρώτες και τσάμηδες αγκαλιά δηλαδή χάρη στην αδερφική συνεργασία Dule - Tahiri. 

Όμως η μεγάλη αποκάλυψη είναι η παραδοχή του κ. Dule στην προεκλογική συγκέντρωση στα γραφεία της Πανηπειρωτικής την Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Όπως σημείωσε:
"Το 2001, το ΚΕΑΔ έμεινε εκτός Κοινοβουλίου. Αναγκάστηκα να διαπραγματευτώ μυστικά, ως Πρόεδρος της Ομόνοιας, με τον τότε Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, μακρές διαπραγματεύσεις για να μας συμπεριλάβει στην φόρμουλά τους που εφαρμόσθηκε και εξασφαλίσαμε την επιβίωση..."

Μα τόσο πολύ αγαπάνε τα αλβανικά κόμματα το ΚΕΑΔ και τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό που βάζουν με "φόρμουλα" ;;;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ΚΕΑΔ και ο Dule προσωπικά διατηρούνται στην πολιτική σκηνή της Αλβανίας από την αμέριστη στήριξη και ευλογία του αλβανικού πολιτικού συστήματος.
Ο Dule είναι βουλευτής από το 2001 όχι επειδή τον ψήφισαν οι Βορειοηπειρώτες αλλά επειδή τον διορίζουν οι "μεγαλόψυχοι" αλβανοί.
Απλώς κάθε τετραετία ζητούν και παίρνουν με κάθε τρόπο έναν αριθμό ψήφων από τους Έλληνες της Β. Ηπείρου για να μην ξεφτιλιστεί τελείως και να δικαιολογήσει την πολιτική ύπαρξη του.

Το 2001 ήταν το "μεγαλόψυχο" Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας του Νάνο και του Μέτα που τον έβαλε από το παράθυρο στη Βουλή, φέτος είναι το άλλο "μεγαλόψυχο" Δημοκρατικό Κόμμα που τον διορίζει βουλευτή. 

Ο Βορειοηπειρώτης που έχει ατόφια ελληνική συνείδηση δεν θα ψηφίσει ούτε το Σοσιαλιστικό του Marto ούτε το Δημοκρατικό του Dule.  
Θα ψηφίσει το κόμμα του, την Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον, Νο 15.Δείτε το βίντεο από την προεκλογική συγκέντρωση Dule
Ακούστε προσεκτικά από το 18:50 έως το 19:30Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.