Σελίδες

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας: Παμψηφεί ΟΧΙ στην απόφαση Ράμα για την αρπαγή περιουσιών


Εν μέσω χειροκροτημάτων το Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας κατά τη σημερινή τελευταία του συνεδρίαση για το 2018 στις εγκαταστάσεις του σταδίου της περιοχής ,στις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ψήφισε ομόφωνα [21-0] κατά της απόφασης 708/2018 που υπέγραψε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα με την οποία αρπάζεται η περιουσία των κατοίκων της Χειμάρρας.
Σημειώνεται ότι η  Δημοτική Αστυνομία εμπόδισε   κάποιους κατοίκους  που θέλησαν να μπουν στην αίθουσα κατόπιν  όμως παρέμβασης  του πρόεδρου της Ομόνοιας κ. Διονύση Μπελέρη (Φρέντυ Μπελέρι), τους επιτράπηκε  τελικώς η είσοδος.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ   με σχετική της ανακοίνωση χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα ως ιστορική ,με τους κατοίκους της Χειμάρρας να μπορούν να νοιώθουν  ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρωτοφανή και έπειτα από πολλά έτη  συνολική συστράτευσή τους  κατά τη  σημερινή συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  το οποίο και συγχαίρει που τάχθηκε υπέρ της πρότασης , τονίζοντας παράλληλα  πως ο αγώνας υπεράσπισης των περιουσιών που με τόσο κόπο απέκτησαν οι Χειμαρριώτες θα σταματήσει μόνο  όταν έρθει η δικαίωση ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.