Σελίδες

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Βορειοηπειρώτης Ιωάννης Παππάς υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή



Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή θα είναι στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ο Ιωάννης Παππάς, με καταγωγή από το Κρυονέρι Άνω Δρόπολης.

Ο κ. Παππάς εργάζεται στον χώρο της εστίασης και είναι ενεργός εδώ και πολλά χρόνια στα κοινά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού έχοντας δώσει αγωνιστικά διαπιστευτήρια ως στέλεχος βορειοηπειρωτικών σωματείων.

Σκοπός της υποψηφιότητας του είναι να προβάλλει δυναμικά το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα διεθνώς, με την δυνατότητα που θα του δώσει η θέση του Ευρωβουλευτή, εφόσον εκλεγεί, καθώς και να υπερασπιστεί με σθένος τις ελληνικές θέσεις πάνω σε όλα τα εθνικά ζητήματα. 

Ο Ιωάννης Παππάς θα δώσει κάθε αγώνα για την υπεράσπιση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα αποτελέσει την φωνή των Βορειοηπειρωτών στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες. 


Στην φωτογραφία κάτω: 
Σεπτέμβριος 2016, Ημερίδα με θέμα «Η Νομική Κατοχύρωση των Δικαιωμάτων των Μειονοτήτων»Ο Ιωάννης Παππάς παρεμβαίνει για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και απευθύνει ερώτημα στην Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τη Σύμβαση Πλαίσιο της Προστασίας των Εθνικών Μειονοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Petra Roter και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) Loránt Vincze.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.