Σελίδες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η συμμαχία Τσάμηδων - ΚΕΑΔ άφησε χωρίς νερό τους κατοίκους των Αγ. Σαράντα

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι των Αγίων Σαράντα από τη διακοπή νερού λόγο οφειλών της υπηρεσίας ύδρευσης της πόλης προς την Υπηρεσία Ηλεκτρισμού CEZ.

Η διακοπή νερού οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων που έκανε η υπηρεσία ηλεκτρισμού CEZ εξαιτίας των οφειλών της υπηρεσίας ύδρευσης προς αυτή. 
Όπως αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα η CEZ απαιτεί την άμεση καταβολή των οφειλών των υπηρεσιών ύδρευσης της χώρας, οι οποίες ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο αλβανικά λεκ. 
Σε διαφορετική περίπτωση είχε προειδοποιήσει ότι θα διακόψει την ηλεκτροδότηση πράγμα το οποίο και έκανε. Έτσι διάφορες πόλεις μεταξύ των οποίων και οι Άγιοι Σαράντα καθώς και κάποια χωριά έμειναν χωρίς νερό απροειδοποίητα. 
Το γεγονός αυτό χαρακτηρίζεται απαράδεκτο από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης και των χωριών των Αγίων Σαράντα οι οποίοι τα έβαλαν με τους τοπικούς προέδρους που δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν την οργή των συγχωριανών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλεκτροδότηση έχει επανέλθει ωστόσο η υπηρεσία ηλεκτρισμού CEZ απειλεί πως θα προχωρήσει και πάλη σε διακοπή της ηλεκτροδότησης. 
Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, οι οποίες υπάρχει φόβος να κλιμακωθούν από την πλευρά των κατοίκων.
aftonomi.gr
ΣΧΟΛΙΟ: Το μόνο που παρέλειψε να μας πει η "Αυτόνομη" είναι ότι διευθυντής της υπηρεσίας ύδρευσης των Αγίων Σαράντα είναι ο δημοτικός σύμβουλος του τσάμικου κόμματος PDIU Ντουρίμ Μπάχο, ο οποίος εκλεχτηκε σ' αυτή τη θέση με τις ψήφους και των δύο επάρχων του ΚΕΑΔ που συμμετέχουν στο συμβούλιο της υπηρεσία, τον Θέμη Καίση από την Επαρχία Μεσοποτάμου και τον Χρήστο Καίση από την Επαρχία Αλύκου. 
Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να, άμα ήταν από άλλη συμμαχία και άλλα κόμματα ο υπεύθυνος θα το έκαναν σημαία. Βέβαια θα πείτε ούτε και οι ίδιοι ξέρουν σε ποια συμμαχία ανήκουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν με την αριστερή, αυτή με την δεξιά, την επόμενη πάλι με την αριστερή, ανάλογα πάντα "με τα συμφέροντα της Ελληνικής Μειονότητας"...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.