Σελίδες

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η εκλογές της 6ης Μάη για τους Βορειοηπειρώτες


 Η εκλογές της 6ης Μάη ανήκουν πλέων στο παρελθών και αφήσανε πίσω τους ένα πέπλο μυστηρίου στο Ελληνικό κοινοβούλιο και  εν μέρει και στο Ευρωπαϊκό  γίγνεσθαι . Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε  η χώρα να αλλάξει πλεύση καταψηφίζοντας τον δικομματισμό που κατηγορούσε ότι οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.
Σε αυτές της εκλογές είχαμε έξι συμμετοχές συμπατριωτών μας  στην διεκδίκηση για μια θέση στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής  την  Μηλίτσα Γιώτη , Αθηνά Κρεμμύδα ,  Αμαλία Λάππα , Ευστράτιο Νταή , Αλέξανδρο Αναγνώστη και Πύρρο Δήμα.

Η κάλπες έκλεισαν και ο σοφός Ελληνικός και Βορειοηπειρωτικός Λαός μίλησε  και δεν έκλεξε κανέναν Βορειοηπειρώτη  όπου διεκδικούσε σταυρό , δεν υπήρχαν  ενδείξεις ότι θα συνέβαινε κάτι διαφορετικό με την διάσπαση και την αυτό αμφισβήτηση που έχουμε μεταξύ μας .
Αν οι Βορειοηπειρώτες ήμασταν ενωμένοι θα μπορούσαμε να εκλέγαμε άνετα όχι μόνον ένα αλλά και περισσότερους ίσος βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , μήπως θα έπρεπε να αρχίζαμε να σκεπτόμασταν μια δημιουργία ενός καθαρού βορειοηπειρωτικού πολιτικού φορέα .
Εάν και όποτε ανοίξει ξανά η βουλή και δημιουργηθεί κυβέρνηση και ορκιστούν οι βουλευτές , ο Βορειοηπειρώτης  Χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας από την Χιμάρα ο οποίος ήτανε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ  θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των Βορειοηπειρωτών στην Ελληνική Βουλή .
Ο Πύρρος Δήμας είναι εκλεγμένος βουλευτής γιατί το ΠΑΣΟΚ αν και τρίτο κόμμα έκλεξε δύο βουλευτές στο επικρατείας .

Για να δούμε λίγο τους Σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι μας
Μηλίτσα Γιώτη υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας 

Αθηνά Κρεμμύδα υποψήφια με το ΛΑΟΣ στην Β΄ Πειραιά

Αλέξανδρος Αναγνώστης υποψήφιος με την ΝΔ στην Β’ Αθηνών

Ευστράτιος Νταής υποψήφιο με το ΛΑΟΣ στην Λάρισα

Για την κ. Αμαλία Λάππα δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τους σταυρούς που έχει λάβει  . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.