Σελίδες

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ν. Μιχαλολιάκος:Αγωνιζόμαστε για μία μεγάλη Ελλάδα, για την ένωση με την Κύπρο, για την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου...

Μιχαλολιάκος,Χρυσή Αυγή,michaloliakos,chrysi avgi«Όποιος αντιτίθεται στη Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της» δήλωσε προχθες ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του από το μπαλκόνι της οργάνωσης στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη εξαπολύοντας απειλές κατά των πολιτικών κομμάτων, των μεταναστών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο ίδιος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή «δεν είναι αγέλη, αλλάστρατός», ενώ έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
«Αγωνιζόμαστε για μία μεγάλη Ελλάδα, για την ένωση με την Κύπρο, για την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου και για να ξαναφέρουμε στην πόλη τον νόμο και την τάξη και να μην δολοφονούν οι λαθρομετανάστες γέρους και γριές» είπε ο κ.Μιχαλολιάκος.

 «Είχαμε το θάρρος να προστατεύσουμε γειτονιές και να απελευθερώσουμε πλατείες» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και κατήγγειλε τους «επαγγελματίες αντιρατσιστές», επιτιθέμενος στον κ. Χρυσοχοϊδη «που προφυλάκισε αστυνομικό γιατί εμπόδισε την απόδραση λαθρομετανάστη».
 «Θα αγωνιστούμε για την πατρίδα μας. Δεν λογαριάζουμε θυσία» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας». «Εμείς δεν πρόκειται να πάμε πίσω. Η 6η Μαΐου είναι μεγάλη μέρα. Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει 100.000 Χρυσαυγίτες. Και εάν κατεβάζουν τα τεθωρακισμένα, τότε να ξέρουν ότι θα είναι μαζί μας!» φώναξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.