Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνάντηση Πύρρου Δήμα με Βορειοηπειρώτες


Τέσσερις μέρες μετά το πέρας των Εθνικών εκλογών της 6ης Μάη και η διεργασίες για την δημιουργία κυβερνήσεις και σταθερότητας της χώρας δεν έχουν βρει ανταπόκριση  από τους επικεφαλής των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου . 

Η αλαζονεία και η εσωστρέφεια που διακρίνει αρκετούς από τους πολιτικούς επικεφαλής των κοινοβουλευτικών  ομάδων μας έχει οδήγηση σε μια ρευστή  κατάσταση για το μέλλων της χώρας .

Στης ίδιες  διεργασίες έχει προσέλθει και ο Βουλευτής μας  Πυρρός Δήμας με άτομα που διέρχονται από τον χώρο της Ελληνικής μειονότητας και διαμένουν στην Αθήνα .

Η πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μια πρώτη συνάντηση και για το ενδιαφέρων που παρουσίασε ο Πύρρος  για μια ποιο πληρέστερη ενημέρωση για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει  οι κοινότητα  μας  τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Οι γνώσεις που έχει ο Πύρρος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι αρκετές , επισήμανε και της κινήσεις που έχει σκοπό να πραγματοποιήσει μέσα από την κοινοβουλευτική του  δράση απ εδώ και στο εξής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.