Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αθηνά Κρεμμύδα Υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά

Η Αθηνά Κρεμμύδα γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα τηςΒορείου Ηπείρου την 4η Αυγούστου του 1979 και σπούδασε Φυσιοθεραπεία στην Αθήνα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Ανέπτυξε πλούσια δράση στον Πατριωτικό Χώρο προωθώντας το Βορειοηπειρωτικό. Τα τελευταία 11 χρόνια διετέλεσε Γραμματέας στο Δ.Σ. της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου (Ε.Ν.Β.Η.), όπου συμμετείχε και στις αντιπροσωπίες της στοΕθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.), όπως και μέλος της συντακτικής ομάδας του πατριωτικού περιοδικού «Απόρθητη Τροία». Επίσης, προβάλει το Βορειοηπειρωτικό στο εξωτερικό σε Διεθνή Συνέδρια και Φόρα, όπως σε προγράμματα της UNESCO και της Ε.Ε.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού (ΝΕ.Ο.Σ.) και Υπεύθυνη του Τομέα Βορειοηπειρωτικού Αγώνος της ΝΕ.Ο.Σ.

Είναι συμπαραγωγός της εκπομπής «Βόρειος Ήπειρος.gr» στοΡάδιοΆστυ και υπεύθυνη σύνταξης της ομώνυμης στήλης στο μηνιαίο περιοδικό της Νεολαίας «Απόδραση» όπου και αρθρογραφεί.

Ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. στις τελευταίες Ευρωεκλογές και υποψήφια Βουλευτής στην Β' Πειραιώς στις Εθνικές Εκλογές του 2009. Στις Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2010 ήταν υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλος στον Νότιο Τομέα με τονσυνδυασμό "Αττική Οδός".

Στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφια στην Β' Πειραιώς με τον ΛΑ.Ο.Σ.