Σελίδες

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Δυσφορία Δροπολιτών απέναντι σε Ξέρα-Τάβο


Στις 14/08/2012, στα Σοφράτικα Βορείου Ηπείρου, έλαβε χώρα η χοροεσπερίδα υπό την αιγίδα της τοπικής κοινότητας που εστέφθη με απόλυτη επιτυχία.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από τα γύρω χωριά. Ο κόσμος έφαγε, ήπιε, τραγούδησε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα πολιτικά ευτράπελα. Ανάμεσα στο πλήθος ξεχώρισαν οι Σπυρίδων Ξέρας, υπουργός εργασίας του δημοκρατικού κόμματος και Ευάγγελος Τάβος, υπουργός υγείας και Βουλευτής του LSI. Οι ίδιοι, παρόλο που χαρακτηρίζονται ως μειονοτικοί Έλληνες , δε στηρίζουν διόλου τα συμφέροντα των συμπατριωτών μας. Η πολιτική τους στάση είχε άμεσο αντίκτυπο στο πλήθος, το οποίο τους αντιμετώπισε περιφρονητικά και απαξιωτικά. Εκτός από “τους πιστούς τους ακόλουθους”, ελάχιστοι ήταν αυτοί που τους προϋπάντησαν κατά την είσοδο στη χοροεσπερίδα.
Η στάση αυτή δηλώνει ξεκάθαρα ότι μεγάλη μερίδα των βορειοηπειρωτών έχουν αντιληφθεί απόλυτα τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, τα οποία δεν συνάδουν με το κοινό όφελος.
Εν ολίγοις, η χθεσινή αντίδραση, ας είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς του πολιτικούς που μας εκπροσωπούν στην πολιτική σκηνή

Με τιμή,
Η Λιτή Πένα

2 σχόλια:

  1. exw mia aporia.... ean erxotan o ntoule pos tha ton apodexotan o kozmos ? opos ta koritsopoula ton saki rouva ? kai ti tha tou legan ? gjeliiiii...gjeliiiii...... gieliiiii eisai theos, esi mas elises ola ta provlimata mas.. ax gjeli gjeli.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha toy legane
    gjeli mor gleli xriso kopeli
    tin dropoli den tin timas poy xronia tora se tima
    o gjeli mor gjeli kalo moy kopeli
    ekloges erxonte gjeli mor gjeli
    kai tin apantisi tha soy dokoyme emeis ta derfia soy
    oi dropolites gjeli mor gjeli!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.