Σελίδες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Έμμισθος υπάλληλος του Υπουργού Εργασίας Αλβανίας Ξέρρα ο πρόεδρος της ΝΕΒ Θεοφάνης Καλυβιώτης!!!


Η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κατέθεσε σήμερα ενώπιον του γενικού εισαγγελέα Αντριατίκ Λάλα, δικογραφία σύμφωνα με την οποία ισχυρίζονται ότι ο Σαλί Μπερίσα χρηματοδοτεί τον Πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Θεοφάνη Καλυβιώτη. 

Οι κατηγορίες αφορούν την διάπραξη εγκλημάτων κατά της ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της Αλβανίας και στρέφονται κατά του Υπουργού Εργασίας της Αλβανίας κ. Σπυρου Ξέρα.Τον φάκελο συνοδεύει φωτογραφικό υλικό καθώς και μισθοδοσίες (!!!) και υπουργικές αποφάσεις για τη την αποστολή του κ. Καλυβιώτη ως συμβούλου του Υπουργείου Εργασίας της Αλβανίας σε Κύπρο και Σουηδία (!!!).


Το περιεχόμενο κοινοποίησε στα αλβανικά μέσα ο ίδιος ο πρόεδρος της εθνικιστικής οργάνωσης Κρεσνίκ Σπαχίου. Στην προσπάθεια του να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό Μπερίσα για μειοδοσία και για συνεργασία με τα Ελληνικά άκρα, παρουσιάζει τον κ.Καλυβιωτη ως πρόεδρο μιας ανύπαρκτης οργάνωσης "Κίνηση για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και για την Μεγάλη Ελλάδα" ενώ ψευδώς τον συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

Φωτογραφία που συνοδεύει τον φάκελο της καταγγελίας
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Για σειρά ετών ο υπουργός του Μπερίσα χρηματοδοτεί από τα ταμεία του κράτους και με χρήματα των Αλβανών φορολογουμένων τον ηγέτη της οργάνωσης για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου και από κοινού έχουν σχεδιάσει την δημιουργία του Αλβανικού παραρτήματος της Χρυσής Αυγής(!).... Παρότι ο Θεοφανης Καλυβιώτης έχει ζήσει περισσότερο στην Αθήνα απ´ ότι στην Αλβανία, και παρότι δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια μέρα στην εργασία του υπουργείου από το οποίο πληρώνεται, προκύπτει να είναι ένας εκ των υψηλόβαθμων υπαλλήλων και των πιο στενών συμβούλων της κυβέρνησης του Σαλί Μπερίσα. Από τα φύλλα μισθοδοσίας ενός εκ των υπουργείων της κυβέρνησης Μπερίσα αλλά και από υπουργικές αποφάσεις προκύπτει ότι ο Θεοφάνης Καλυβιώτης έχει πληρωθεί συστηματικά, παρά τη μη εμφάνισή του, αλλά λόγω της αντιαλβανικής του ενασχόλησης έχει ανταμειφθεί και πληρωθεί για την δημιουργία του ναζιστικού παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία."
Κλείνοντας ο Σπαχίου τόνισε ότι ο φάκελος είναι ο πρώτος από σειρά δικογραφιών που θα ακολουθήσουν και εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας "Το Πρόσωπο του Εγκλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.