Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σκοπιανά ΜΜΕ αποδίδουν στην Ελλάδα το σχέδιο για τις συγκρούσεις του Κουμάνοβο!

http://www.echedoros-a.gr
Σκόπια: Μια πανίσχυρη Μυστική Υπηρεσία σχεδίασε τη Σύγκρουση στο Κουμάνοβο

Γράφει από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović 


Ιούλιος 1 2015.

«Μια πανίσχυρη ξένη υπηρεσία πληροφοριών, έχει βιντεοσκοπήσει και καταγράψει το περιστατικό στο Κουμάνοβο όπως είχε σχεδιασθεί»- αυτή είναι η είδηση σε όλα τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στην πΓΔΜ.

Διατυπώνονται οι λέξεις ‘ανώνυμες διπλωματικές πηγές’ εκεί που υπάρχει μια εκτενής αναφορά «της συνάντησης των Αλβανών με τα μέλη της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών».

Μετά τη μάχη στο Κουμάνοβο, στις 9 Μαΐου, ακολούθησε «η ερμηνεία» των γεγονότων από "καλοθελητές"  ανεπίσημους εμπειρογνώμονες , ότι η σύγκρουση των τρομοκρατών στο Κουμάνοβο αποτελούσε «ένα ελληνικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας».

Στις σκληρές μάχες στο Κουμάνοβο έχασαν τη ζωή τους 8  αξιωματικοί της αστυνομίας και 10 μέλη της αλβανικής πολιτοφυλακής.

Καθώς η κυβέρνηση του VMRO-DPMNE, (που γνώριζε τα πάντα) προτίμησε την «πολιτική της σιωπής»,  πολλοί δημοσιογράφοι προχώρησαν περαιτέρω, γράφοντας και ικάζοντας ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που θα είχε «ενδιαφέρον για τη διάλυση της χώρας», καθώς και το κατάλληλο μέσο διείσδυσης στην πΓΔΜ.

Τώρα που ανατρέπονται όλες αυτές οι εικασίες, οι "εμπειρογνώμονες" σιωπούν...Το σχόλιο μας: Είναι τόσο ισχυρές οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και μάλιστα αυτή την περίοδο, που μπορούν να οργανώνουν σχέδια αποσταθεροποίησης σε άλλες χώρες; πως και δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο και στην Αλβανία τότε υπέρ του Ελληνισμού ας πούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.