Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Χάονες - Αδέσποτοι 2-0

Η ομάδα ΧΑΟΝΕΣ


ΧΑΟΝΕΣ - ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ : 2 - 0

Οι πολλές ελλείψεις συνεχίζουν να ταλανίζουν την προσπάθεια των ΧΑΟΝΩΝ για αναρρίχηση στην βαθμολογία του Ε.Κ.Α. Αυτή ήταν 4η νίκη της ομάδας,βελτιώνοντας και την βαθμολογική τους θέση ενώ παράλληλα διαθέτουν την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 24 τέρματα και 4η καλύτερη άμυνα με 13 τέρματα.
Η αλαζονεία, η επιπολαιότητα και η απροσεξία των 3 πρώτων αγωνιστικών έχουν στοιχίσει στην μέχρι τώρα πορεία των Χαόνων. Εκτοτε,το ρεκόρ είναι 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδοσφαίρο.
Άλλη μια νίκη για την ομάδα των Χαόνων σε εναν αγώνα με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Σαφέστατα καλύτερη και πιο ποιοτική η ομάδα των Χαόνων αλλά με αρκετά κενά στην απόδοση της, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα των Αδέσποτων να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία τους.
Οι Χάονες ξεκίνησαν τον αγώνα επιθετικά και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 20', όπου ο Κώστας Μπλέτσας πέτυχε το γκολ, μετά από ωραία ενέργεια και εξαιρετική ασίστ πάσα του Χρήστου Νατσολάρη. Συγκεκριμένα ο Χ. Νατσολάρης έκανε κούρσα από τα
δεξιά, πέρασε τον αντίπαλό του μπήκε στην μικρή περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον μόνο και αμαρκάριστο Κ. Μπλέτσα που έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, αφού το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πλασάρει την μπάλα στην κενή εστία. Το Α΄ ημίχρονο τελείωσε βρίσκοντας τους Χάονες να προηγούνται με 1-0.

Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το Α΄ με τους Χάονες να παίζουν επιθετικά, να πιέζουν αρκετά την αντίπαλη άμυνα των Αδέσποτων και να χάνουν ευκαιρείες για να διπλασιάσουν τα τερματά τους. Η προσπάθεια αυτη ευοδώθηκε για τους Χάονες στο 60' της αναμέτρησης.
Ο Χρήστος Λαχανάς εκτέλεσε φάουλ απο τα αριστερά με τον Στέλιο Σταυρίδη να πετάγεται μέσα στην μικρή περιοχή στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά να πετυχαίνει το γκολ κάνοντας το 2-0 για την ομάδα των Χαόνων. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ σε εκτέλεση αφού η καρφωτή κεφαλία του Σ.Σταυρίδη άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο αγώνας θα τελειώσει και θα βρει νικητές τους Χάονες με 2-0. Σημαντική νίκη για τους ΧΑΟΝΕΣ που προσπαθούν να έχουν ένα καλύτερο πλασάρισμα για την τελική φάση των πλέι οφ. Οι ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ είχαν και αυτοί τις απουσίες τους,αλλά έδειξαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο δημιουργώντας αρκετές φάσεις επιθετικά αλλα με πολλά κενά στον ανασταλτικό τομέα.

Συνθέσεις ομάδων

ΧΑΟΝΕΣ:Ζένος,Θάνος,(Καζαμίας),Παπαδάτος,Γιάννης,(Λαχανάς),Γεωργαλής,Βλάχος,(Γιακμόγλου),Σταυρίδης,Harka,Μπλέτσας,Χιώτογλου,Νατσολάρης.
Προπονητής:Λαχανάς Χ
Βοηθός Προπονητή: Παπαλόης Ζ

ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ:Πικούνης,Παπαγρηγορίου,Μιχαηλίδης,Βιδάλης,Σαρρής Ι,Παπαδόπουλος,Στρατάκης,Τσαρακλής,Λάσπας,Σαρρής Γ,Μαυρογεώργης Β.



Η ομάδα ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.