Σελίδες

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Βουλευτές Χρυσής Αυγής: Κατηγορούμαστε γιατί φωνάξαμε για τη Βόρειο Ήπειρο και στεναχωρήσαμε τους φίλους σας τους αλβανούς


Σε μια ακόμη παράνομη και καταχρηστική άρση ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε το "συνταγματικό τόξο" με 170 ψήφους.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σημείωσε ότι έντρομο το σύστημα θωρεί την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει προσκόμματα και να φοβίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μη μπορώντας να κατανοήσει την υπερβατικότητα της Πίστεως προς την Πατρίδα, την Πίστη στις Ιδέες και την δύναμη της θέλησης που έχουν οι Εθνικιστές, η οποία μπορεί να κινήσει βουνά αντιστάσεως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η υπόθεση αυτή από τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε τεθεί στο αρχείο μετά και από την εξέταση των μαρτύρων, ανεσύρθη από τους δικαστικούς αρουραίους προκειμένου να προστεθεί στην σωρεία των διώξεων των ανυπάρκτων κατηγοριών νομικά και ουσιαστικά κατά των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ο Παππάς κατέληξε ζητώντας να γίνει η άρση ασυλίας του, ώστε να εκτεθούν για ακόμη μια φορά ανεπανόρθωτα οι σκευωροί κατά της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι η αναφορά του προεδρεύοντος Κακλαμάνη ότι στην "σημερινή δημοκρατία κανείς δεν πάει φυλακή, ούτε εξορίζεται" οδήγησε στην έκρηξη του Π. Ηλιόπουλου, ο οποίος του ζήτησε να μην μιλά εκ μέρους των σκευωρών Σαμαρά και Αθανασίου!

Ο Μπαρμπαρούσης από την πλευρά του καυτηρίασε των συνεχιζόμενη και θρασύτατη προκλητικότητα των αλβανών και δήλωσε προς όλο το "συνταγματικό τόξο" πως ποσώς τον ενδιαφέρει αν θα αρθεί η ασυλία του ή όχι. Όσο η Βόρειος Ήπειρος μας παραμένει σκλαβωμένη, δεν θέλουμε καμία φιλία με τους αλβανούς. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται από διώξεις και θα παραμείνουμε πιστοί στην υπεράσπιση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.