Σελίδες

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Αλβανάκια τραγουδούσαν στην Κέρκυρα για την "μεγάλη Αλβανία" - Βίντεο



Οι μαθητές λυκείου από τη Λούσνια εκδιώχνονται από το Ελληνικό θέρετρο, τραγούδησαν το τραγούδι "Ερυθρόμαυροι"

Οι μαθητές του Λυκείου "18 Οκτώβρη" της Λούσνια, ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία αυτής της πόλης, ταξίδεψαν σε ένα θέρετρο στην Κέρκυρα για να γιορτάσουν το τέλος του σχολικού έτους.

Μέσα στον εορταστικό ενθουσιασμό τους άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν και το τραγούδι " ερυθρόμαυροι" ένα από τα πιο δημοφιλή πατριωτικά τραγούδια.

Όμως αυτό έγινε η αιτία να κηρυχτούν ως "ανεπιθύμητα πρόσωπα" στο ελληνικό θέρετρο που πήγαν, μαζί με άλλους 150 φοιτητές ιατρικής που βρισκόντουσαν εκεί.



Σχόλιο Ε.Λ.Α: Το τραγούδι μεταξύ άλλων έκανε λόγο και για τη "μεγάλη Αλβανία", κάτι που "ξεχνά" να γράψει το αλβανικό άρθρο.
Οι αλβανοί και τα αλβανάκια βρίσκουν και τα κάνουν και όπου βρεθούν και όπου σταθούν τραγουδάν για την χώρα τους. 
Το αίσχος είναι για τα Ελληνόπουλα, που έχουν ανάγει σε εθνική τραγουδίστρια την Εντέλα Φουρεράι και αδιαφορούν για κάθε εθνική αξία. 
Καλά για τους Βορειοηπειρώτες και τα Βορειοηπειρωτόπουλα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ας μην μιλήσουμε καλύτερα. Οι περισσότεροι εξαντλούν τον "πατριωτισμό" τους στο facebook... 
Με πρώτους και καλύτερους τους πολιτικούς εκπροσώπους τους.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι το συγκεκριμένο τραγούδι το παρήγγειλαν και το χόρευαν ένα αυγουστιάτικο βράδυ του 2016 σε κλαμπ στην παραλία της Απέλιστρας στη Χιμάρα, κάποιες παρέες αλβανών που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον πατριωτισμό τους που ξεχίλιζε, με αποτέλεσμα να τους πάρουν στο κυνήγι οι ελληνόψυχοι της περιοχής.


Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η Χιμάρα: Τα Ελληνόπουλα πήραν στο κυνήγι προκλητικούς αλβανούς στην Απέλιστρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.