Σελίδες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Φλώρινα: Ελληνόψυχοι εμπόδισαν την διεξαγωγή συγκέντρωσης φιλοσκοπιανών


Το απόγευμα του Σαββάτο 20 Οκτωβρίου ο φιλοσκοπιανός σύλλογος «ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» προγραμμάτισε κλειστή εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Αμυνταίου Φλώρινας με στόχο την προώθηση ανθελληνικών θέσεων με τις οποίες αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και η ιστορία της

Η εν λόγω «μουσική» εκδήλωση δεν διαφέρει σε τίποτα με όλες τις προγενέστερες, αφού υπό τον μανδύα του «πολιτιστικού» στοιχείου προωθούνται αλυτρωτικές θέσεις, με τις οποίες «αποδεικνύεται η ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας, ταυτότητας και μειονότητας».

Επιπλέον, ο ίδιος «σύλλογος» προετοιμάζει τις διεργασίες του επερχόμενου συνεδρίου που θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο, πάλι στην πόλη της Φλώρινας, στο οποίο θα διερευνηθεί η δυνατότητα καθόδου στις εθνικές εκλογές. 

Είναι δεδομένο πως η συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο δεν αποτελεί εθνικά συμφέρουσα λύση, αλλά προάγγελο δυσάρεστων εξελίξεων, καθώς οι Σκοπιανοί παίρνουν το «πράσινο φως» για να αμφισβητούν και επί ελληνικού εδάφους την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας υπό την πλήρη ασυλία και κάλυψη από το «δημοκρατικό» καθεστώς.

Η Χρυσή Αυγή και άλλες πατριωτικές οργανώσεις πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ανθελληνική δράση των φιλοσκοπιανών και των πρακτόρων τους, διατρανώνοντας πως η προκλητική ανοχή που επιδεικνύει το σάπιο κράτος του μνημονίου απέναντι στους σφετεριστές της ιστορίας μας δε θα μείνει αναπάντητη.

Οι συγκεντρωθέντες έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον χώρο της ανθελληνικής εκδήλωσης, ενώ η ανθελληνική αστυνομία εκτελεί πιστά τις εντολές των εθνομηδενιστών μισελλήνων πολιτικών προϊσταμένων της.

Οι συγκεντρωθέντες τραγουδούν το "Μακεδονία ξακουστή"Λίγο μετά τις 6:30 μ.μ. κατέφτασαν στο σημείο της συγκέντρωσης Αγωνιστές του σωματείου "Ιερός Λόχος 2012", φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
Οι Ελληνόψυχοι διαδηλωτές παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο σημείο της συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να ματαιώσουν την εκδήλωση των σκοπιανο-πρακτόρων. Ακολούθησε πορεία στο Αμύνταιο Φλωρίνης
Δείτε τα βίντεοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.