Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ώρα …«εθνικής» ξεκούρασης!


Πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με τους ηγέτες του ανώτατου ΚΕΑΔ. Άρχισαν και παίρνουν σβάρνα τα πάντα, τα ισοπεδώνουν, με μοναδικό στόχο πως να κάνουν το Ντούλε βουλευτή. Δεν άφησαν λεξικό χωρίς να ξεφυλλίσουν για να βρουν όσο πιο πετυχημένες υβριστικές λέξεις. Να τα πουν κατά του ΜΕΓΚΑ, κατά κάθε τίμιου ανθρώπου και θεσμού που νοιάζεται πραγματικά για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

Αν κάποιος ρίξει έστω μια ματιά στο Deropoli, είτε aftonomi gr.δύο δίδυμα blogs που φανατισμένα στηρίζουν το καταστημένο της καταστροφής, θα δει πως τα έχουν βάλει με τους πάντες. Τα έβαλαν με την νεαρή καθηγήτρια Β. Τόλη που αποφάσισε να εργαστεί στον τόπο της. Την έπαψαν από την δουλειά, γιατί είναι μεγάλο το αμάρτημα της: σκέφτηκε και εντάχθηκε σε ένα πατριωτικό και ανθρώπινο κίνημα, για να σώσουν την ιδιαίτερη πατρίδα της.Τα έβαλαν με την πρώην υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί ζήτησε να γίνουν αρχαιρεσίες στην Ομόνοια το 2007. Με τον υφυπουργό Θεόδωρο Κασσίμη που ασχολήθηκε ένα διάστημα να λειτουργήσει η Ομόνοια δημοκρατικά.
Τα έβαλαν με τον περιφερειάρχη Ιωαννίνων κύριο Καχριμάνη, γιατί ασχολείται με το βορειοηπειρωτικό και βοηθάει τους βορειοηπειρώτες για να μπορέσουν να πάρουν ιατρική περίθαλψη στα νοσοκομεία της Ηπείρου.
Τα έβαλαν με τον «περίφημο Γιάνναρη της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδ. Πληθυσμ. Ομάδων και το γνωστό για τους Βορειοηπειρώτες Καραθάνο» οι οποίοι «φέρονται ως οι φανατικοί υποστηρικτές του Μπερίσια και του Μέγκα». Και αναρωτούνται οι τιποτένιοι στις αναρτήσεις τους: « -τόσο γρήγορα ξέχασε ο Αβραμόπουλος τις δηλώσεις Μπερίσα για αλβανικά εδάφη μέχρι την Πρέβεζα;»
Πέρα από αυτά οι αθεόφοβοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι υπεύθυνοι άσκησης της εξωτερικής πολιτικής, αν γνωρίζουν και πως ανέχονται κομματικές δομές της Νέας Δημοκρατίας να ασκούν πολιτικές που αντιβαίνουν των εθνικών συμφερόντων;!
Εύλογα με τα όσα ειπώθηκαν γεννιέται το ερώτημα: όταν και όπου κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία οι πολιτικές της αντιβαίνουν των εθνικών συμφερόντων; Ο κάθε άλλος που ασχολήθηκε και ασχολείται με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα είναι πατριώτης και προοδευτικός, ενώ εκείνοι της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν ούτε καν δικαίωμα να ασχοληθούν με τους βορειοηπειρώτες;
Κάθε λίγο και λιγάκι μας θυμίζουν τις κουμπαριές των άλλων, γιατί θέλουν να τους θυμίζουμε και εμείς τις κουμπαριές τους;
Μήπως ο κουμπάρος του Ντούλε έκανε λίγα όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ;
Τώρα ξεχάστηκε η κουμπαριά;
Ο γιαννιώτης βουλευτής και της «Βορείου Ηπείρου» μεγάλος πατριώτης που αλώνιζε τα χωριά μας μήπως δεν σκόρπιζε παντού την διχόνοια, δεν προωθούσε μαζί τους την ιδιωτική παιδεία σε βάρος της δημόσιας παιδείας και κατά συνέπεια σε βάρος του δικαιώματος των ελλήνων και υπέρ της μη υποχρέωσης του αλβανικού κράτους για το ίδιο θέμα;
Όπως και να έχουν τα πράγματα η κλίκα Ντούλε τώρα λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές τις 23 Ιουνίου, με τα όσα γράφει, φαίνεται πως έχει χάσει αυγά και καλάθια. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, αφού τα έχει βάλει με τις διπλωματικές αρχές, με το υπουργείο εξωτερικών, με το Κόμμα των Ελλήνων, με όλους που αγωνίζονται για τα δίκαια μας, γιατί βλέπει ότι ο Ντούλε δεν βγαίνει ξανά βουλευτής.
Ο Κίτσιος του Μέγκα δείχνει ένα ανοδικά, σοβαρό και ευρωπαϊκό προφίλ ηγέτη. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο Ντούλε έχει καβαλήσει το καλάμι, έχει καταχραστεί την αγάπη μας για την ιδιαίτερη πατρίδα, τον πατριωτισμό μας, την πίστη μας στην ορθοδοξία, τις περιουσίες μας, τα δικαιώματα, την Ομόνοια….
Μας έχει εγκαταλείψει. Και ο κόσμος μας στις 23 Ιουνίου θα τον στείλει στο σπιτάκι του απλά να ξεκουραστεί, την 17- χρονη πρωτιά, όπως ξεκουράζεται ο Γιωργάκης, η Αλέκα, ο Φατός η συντρόφισσα Νετζμίε και ο θρυλικός Φιντέλ…


Του άντισυνεργάτη

1 σχόλιο:

 1. Κάντε πέρα το «στρατάρχη» της στρατιάς του πουθενά!
  του Π. Τσακίρη
  Εκ των προτέρων συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο του κ. Νάτσιου. Άμποτε οι διανοούμενοι του Βούρκου και Ριζών ξυπνήσουν και οδηγήσουν τους ταπεινούς, τους τόσο πατριώτες αυτούς Έλληνες, στις κάλπες να μαυρίσουν αυτόν τον φαρισαίο λεγόμενο Β. Ντούλε, να του δώσουν τις κοντούρες στα χέρια, όπως σοφίζει ο λαός.
  Εκπαιδευτική, στους Αγίους Σαράντα, διηγήθηκε τον πόνο της, καθώς μετέφραζε το μάθημα του γιου της από την αλβανική στην ελληνική λόγω έλλειψης μαθητικού εγχειριδίου, πώς κανείς δεν τους νοιάζεται. Σαν σε κρυφό σχολείο εργαζόμαστε. Οι πολιτικοί μας άχνα. Μας έδειξε το εγχειρίδιο Ιστορίας με προσβλητικά εθνικά κείμενα διδασκαλίας, μεταφρασμένο από τον πρώην πρόεδρο της Ομόνοιας Γ. Γιάννη! Τα τσεπώθηκε, μας πούλησε ο καημενούλης. Ο ίδιος ο Ντούλες που ευαγγελίζεται πώς «κόπτεται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα την οικογένειά του τη ζει στα Γιάννενα.
  Καταγγελίες ανάγνωσης υποκρισίας, για καίριες ευθύνες, της φερόμενης πολιτικής ηγεσίας του ομονοιοκεαδίτικου Ανώτατου Σοβιέτ. Πράγματι ο κ. Ντούλες «κόπτεται», με την καλά αμοιβώμενη ομάδα, έχοντας πίσω του επιχειρηματικά συμφέροντα, «οργώνει» τα χωριά του Βούρκου και Ριζών πουλώντας παραμύθι εθνικής κορώνας να ψηφίσουν την Ομόνοια (όχι τον ίδιο αλλά την καρέκλα του) στις εκλογές τις 23 Ιουνίου.
  Οι ψηφοφόροι αναρωτιούνται, γιατί δεν πάει στη γενέτειρά του τη Δερόπολη να διεκδικήσει την ψήφο;! Απλά πράγματα. Εκεί τον καταμέτρησαν, του έδειξαν κόκκινη κάρτα, σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
  Ούτε στο Βούρκο και Ριζά ψηφίστηκε. Ας δημοσιεύσουν καταστάσεις και επαληθεύεται. Εκλέγεται δια της κλεπταποδοχής, με φόρμουλα Ντούσκου1, Ντούσκου2, κ.ο.κ. Τον μπάζουν στη Βουλή από τα παράθυρα, παζάρια συμφερόντων των δύο κομμάτων εξουσίας! Αυτό σημαίνει δεσμεύσεις έναντι των αφεντικών. Σημαίνει καρέκλες για τον ίδιο, τους παρατρεχάμενους διαρκείας, ξεπούλημα του τόπου. Αυτό αποτελεί πλέον απαράλλαχτη πραγματικότητα. Η συρρίκνωση του ελληνισμού, η πληθυσμιακή αλλοίωση, της δημόσιας παιδείας και η αντικατάσταση της υφιστάμενης με σχολεία μαμούθ των ΜΚΟ, η απογύμνωση των Ελλήνων από ακίνητες περιουσίες με το Οθωμανικό δίκαιο, η κατάφορη υποβάθμιση του θεσμού του έπαρχου αντικαθιστώντας το στελεχιακό ιστό με τους απίθανους αγράμματους, τη στρατιά των υποτονικών πουθενάδων, οι στημένες συνδιασκέψεις σε Ομόνοια – ΚΕΑΔ, αποτελούν τα εφικτά πολιτικά πλεονεκτήματα του κ. Ντούλε!
  Ποια Ομόνοια επικαλείται;! Τα συντρίμμια, τα ερείπια;! Με το λαϊκίστικο έναυσμα προσπαθεί να αγγίξει τον πατριωτισμό του ελληνισμού στο Βούρκο και Ριζά;! Είναι βαθιά νυχτωμένος. Όσο να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα οι αναστημένοι σκελετοί της πάλαι ποτέ ασύγγνωστης χλεύης, κατάπτυστοι υβριστές, προϊόντα του διαρκούς κατεστημένου του βαθέως αλβανικού κράτους στη μειονότητα, τύπου Κίκη, Μπέτση, Γιάννη, η μοιραία ιστοσελίδα Δερόπολη, κατά του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του άφθαρτου, ευγενέστατου πρόεδρου Χ. Κίτσου, δεν συγκαλύπτουν την υποκρισία, τις ενοχές, τις ευθύνες, έναντι του τόπου.
  Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, με το πρόγραμμά του, τις πολιτικές προτάσεις, οι οποίες εκφράζουν, την καθημερινότητα, τους πόθους, του ελληνισμού στο χώρο.
  Ο Ντούλες ζητιανεύει την ψήφο της καρέκλας, καλοπέρασης της οικογένειας του στα Γιάννενα ή Τίρανα, του βολέματος της στρατιάς του πουθενά, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ο Χ. Κίτσος προτείνει την επίλυση των προβλημάτων, διότι ζει, εργάζεται δίπλα τους, δεν είναι εμφύτευμα συμφερόντων ή απεσταλμένος.
  Ο Ντούλες μετέτρεψε το χώρο σε εταιρεία συμφερόντων, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ μάχεται για την προκοπή και ευημερία των συμπατριωτών στο Βούρκο και Ριζά, την ειρηνική συνύπαρξη με ετερογενείς κοινωνικές ομάδες.
  Κάντε, λοιπόν, πέρα τον απίθανο φαρισαϊστή, το «στρατάρχη» της στρατιάς του πουθενά Ντούλε. Διώξτε τον «ευρωπαϊστή». Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ και την πουλημένη παραλία από το Μπολάνο στο Γυαλί ΧΙΜΑΡΑΣ!
  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ, ΡΙΖΩΝ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ Χ. ΚΙΤΣΙΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.