Σελίδες

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μεϊμαράκης προς αλβανούς: Θα σας βάλουμε στην Ε.Ε. για να μπουκάρετε στην Ελλάδα ως... Ευρωπαίοι!

Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της βουλής Μεϊμαράκης, ο οποίος μετά από συνάντησή του με τον Αλβανό ομόλογό του, και το πρώτο που έκανε ήταν να απολογηθεί για όσα διαδίδουν διάφοροι κύκλοι, ότι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες κακοπερνάνε στην Ελλάδα:

«Η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα συνεργάζεται με ειλικρίνεια με τους Αλβανούς πολίτες που ζουν στη χώρα μας και εάν ακούγονται κάποιες διαφορετικές, ακραίες φωνές, αυτές δεν απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου».

Αφού πέρασε με… λίαν καλώς την απολογία του, βεβαίωσε τους Αλβανούς ότι «με εντολή Σαμαρά» η κυβέρνηση θα «τρέξει» την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. (προφανώς για να έρχονται οι Αλβανοί στην Ελλάδα ως… Ευρωπαίοι πολίτες κι όχι ως λαθρομετανάστες):

«Μέσα στους στόχους της ελληνικής  Προεδρίας είναι σαφέστατα να μπορέσει η Αλβανία μέχρι τον Ιούνιο να έχει τη θετική εισήγηση της Επιτροπής. Έχουμε κατ’ επανάληψιν τονίσει αλλά και με πράξεις έχουμε αποδείξει ότι όλη αυτή η ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων πρέπει να ενταχθεί στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ».

Τα συμπεράσματα για το ποιόν αυτών που μας κυβερνούν, δικά σας!


Να συμπληρώσουμε ότι δεν έγινε καμία αναφορά για τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού παρά μόνο ο γνωστός παραλληλισμός με τους αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.