Σελίδες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τα "Παραπολιτικά" βαφτίζουν Αλβανό τον Βορειοηπειρώτη εθνικιστή από το Λούκοβο Θωμά Χαϊδη


Αφού ούτε οι "παντογνώστες" και "λειτουργοί της τέταρτης εξουσίας" δημοσιογράφοι της Ελλάδας δεν γνωρίζουν τίποτα για Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, τότε σίγουρα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η ενημέρωση των Ελλήνων είναι σε επικίνδυνα χέρια.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα "Παραπολιτικά" στο πρωτοσέλιδο της το Σάββατο 5 Απριλίου "ενημέρωνε" το κοινό της ότι στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη συμμετέχει και ένας... Αλβανός.

Ο λόγος γίνεται για τον Θωμά Χαϊδη με καταγωγή από το Λούκοβο των Αγίων Σαράντα, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα". Ο Θωμάς μάλιστα και ο πατέρας του Ρομπέρτος, επειδή είχαν παραστεί τον περασμένο Αύγουστο στο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα ως εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, όταν επιχείρησαν στις 15 Αυγούστου να περάσουν και πάλι στην αλβανική επικράτεια από τον μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου, συνελήφθησαν από την αλβανική αστυνομία και οδηγήθηκαν στους Άγιους Σαράντα όπου ανακρίθηκαν για πολλές ώρες για να αφεθούν ελεύθεροι την επόμενη μέρα. Η κατηγορία ήταν η ανακίνηση εθνοτικού μίσους κατά της Αλβανίας.
Τους ανθρώπους αυτούς λοιπόν, που το αλβανικό κράτος του καταδίωξε ως Έλληνες εθνικιστές, έρχεται αυτή η άσχετη και επικίνδυνη δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη να χαρακτηρίσει ως Αλβανούς.

Ως επιχείρημα της για όσα ισχυρίζεται σχετικά με την καταγωγή του Θωμά Χαίδη είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του Ρομπέρτο δεν έχει ελληνική ταυτότητα αλλά αλβανική. Αγνοεί η "παντογνώστρια" Βούλγαρη ότι ο Θωμάς γεννήθηκε από Ελλαδίτισσα μητέρα και ελληνική ταυτότητα έχει. Αλλά πέρα απ' όλα αυτά, για την συγκεκριμένη δημοσιογράφο προφανώς το πλήθος των αλλογενών αλλοδαπών που έχουν πάρει ελληνική ταυτότητα χωρίς να το δικαιούνται είναι Έλληνες αλλά οι Βορειοηπειρώτες που δεν έχουν πάρει ακόμα είναι ξένοι...

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο ως σχόλιο για τις ηλιθιότητες που γράφει η κονδυλοφόρος με το ελληνικότατο επίθετο. Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η βορειοηπειρωτική κοινότητα, είτε σε επίπεδο φορέων είτε ως μεμονωμένοι πολίτες, πρέπει να βάζει στο στόχαστρο και να καταγγέλλει τους δημοσιο-κάφρους που με άρθρα τους ή ρεπορτάζ τους προσβάλλουν την ελληνική καταγωγή και ιστορία των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.  

Παραθέτουμε για του λόγου το αληθές το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας "Παραπολιτικά".




3 σχόλια:

  1. vulgari afti alvanos o allos. tha ginei tis sofias
    an einai kai ksanthia tou tom tou paei ganti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογράφος εἶναι. Τὶ περιμένετε; Ἔχει μάθει νὰ προσκυνάει αὐτὸν ποὺ τὴν θρέφει. Λογικὸ δὲν εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανθέλληνες παντού,η νεολαία προσπαθεί να ξυπνήσει,τον μάιο θα ταρακουνήσουμε το σάπιο κατεστημένο,,,Εθνικισμός δεν γίνεται αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.