Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αλβανός πρέσβης στην Άγκυρα: Θέλουμε ισχυρή Τουρκία στα Βαλκάνια...

Ο πρέσβης της Αλβανίας στην τουρκική πρωτεύουσα, δήλωσε ότι όσο ενδυναμώνεται η Τουρκία,τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η σταθερότητα στην περιοχή.
«Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρά Βαλκάνια». Αυτό δήλωσε Ο Αλβανός πρέσβης στην Άγκυρα Genci Mucaj προσθέτοντας ότι όσο ενισχύεται η Τουρκία,αυτό θα επηρεάσει θετικά και τα Βαλκάνια και η σταθερότητα στην περιοχή θα αυξηθεί περαιτέρω. 
Ο Mucaj είπε ότι η οικονομική και πολιτική μεγέθυνση και εξέλιξη της Τουρκίας είναι πράγματα σημαντικά και για τα Βαλκάνια.Υπογράμμισε ότι η Τουρκία είναι μια πολύ σημαντική χώρα για τα Βαλκάνια, αναφέροντας το εξής: «Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρή Αλβανία,ισχυρό Κόσοβο, ισχυρή "Μακεδονία", δηλαδή ισχυρά Βαλκάνια».
Ο Genci Mucaj είπε εξάλλου ότι αυτοί που μετανάστευσαν από την Αλβανία, το Κόσοβο, την "Μακεδονία", την Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ολοκλήρωσης στην Τουρκία και νιώθοντας σαν στην πατρίδα τους, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για την ανάπτυξη. 
Αφού σημείωσε ότι η αλβανική κυβέρνηση και όλοι οι Αλβανοί του κόσμου θεωρούν την Τουρκία φίλη και αδελφή χώρα, κατέληξε λέγοντας: «Θα χαρούμε ιδιαίτερα βλέποντας τις επιτυχίες και την ενδυνάμωση της Τουρκίας».                     
TRT  31/3/2015                                                                                                                                   
Σχόλιο: Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε...; Κι όσοι ανερυθρίαστα συνδέουν τους Έλληνες Αρβανίτες με τους τουρκόφρονες σκιπτάρ, αν δεν είναι αμόρφωτοι και μειοδότες, τι είναι;

Αφιερωμένο στους θιασώτες της "ελληνο-αλβανικής φιλίας"... Είπατε τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.