Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πάρος: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό "Ο Ξύλινος Σταυρός"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ξύλινος σταυρός» της Σταματίας Καραγεωργίου-Πάπιστα.


Η εκδήλωση έφερε ένα μεγάλο πλήθος φίλων του βιβλίου στην αίθουσα, πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα και ήταν ίσως μία από τις πολυπληθέστερες ανάλογες εκδηλώσεις στην Πάρο. Στην εκδήλωση εκτός του πλήθος βιβλιόφιλων που παραβρέθηκε, το παρόν έδωσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος με κληρικούς του νησιού μας, ο έπαρχος Πάρου, κ. Κ. Μπιζάς, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ, κ. Θ. Μαρινόπουλος, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.α.
Το βιβλίο, «ο ξύλινος σταυρός», πωλείται στο βιβλιοπωλείο «Αναγέννηση» και πραγματεύεται ένα άγνωστο κομμάτι της ιστορίας, την τρισχιλιόχρονη διαδρομή της Βορείου Ηπείρου.
Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ορθόδοξη κυψέλη», παρουσιάστηκε από το μέλος του ΔΣ της ΚΔΕΠΑΠ, κ. Δ. Γεωργιάδη, τη φιλόλογο, Μπέτη Μπιζά, το φιλόλογο και εκδότη του βιβλίου, κ. Φιλόθεο Κεμεντζετζίδη, τη Βορειοηπειρώτισσα κ. Ελένη Παππά, τον ιατρό κ. Παντελή Πάπιστα και τη συγγραφέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.