Σελίδες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ντούλες στους Άγιους Σαράντα: Κάναμε (μόνο) λάθη και παραλείψεις αλλά δεν πειράζει, ξαναψηφίστε μας!

http://www.deropoli.com/wp-content/uploads/2013/05/ntoules2.jpgΟι ΚΕΑΔ-ιτες μετά την ομιλία του ηγέτη τους στους Αγίους Σαράντα, νιώθουν σαν να ξαναζωντάνεψε ο Χότζας για τους Κομμουνιστές. Μέσα από το φόβο που τους διακατέχει τις τελευταίες μέρες με τον κόσμο να αλλάζει πλεύση στηρίζοντας το νέο ελληνικό Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA προσπάθησαν να δείξουν ότι μόνο αυτός μπορεί να τους ξελασπώσει και θεώρησαν την ομιλία του ως βάλσαμο.
Μια ομιλία που αν κάποιος την ακούσει προσεχτικά θα πειστεί ότι ο Ντούλες αναπαύεται στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του.

Μίλησε για την απογραφή κι ότι "πάνε να αμφισβητήσουν την ύπαρξή μας, το είναι μας, σε καιρούς δημοκρατίας, υποτιθέμενης ελευθερίας και δημοκρατικών διαδικασιών, εμείς   είμαστε λιγότεροι απ' ότι σε καταστάσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Πως μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιον εμπαιγμό, τέτοια επικίνδυνα παιγνίδια εις βάρος της ύπαρξής μας;"


Ποιος φταίει γι' αυτό κ. Ντούλε;;;Και τι κάνατε;;;Που είναι άραγε αυτή η πολυδιαφημιζόμενη απογραφή της ΟΜΟΝΟΙΑς που θα ήταν έτοιμη τα Χριστούγεννα;;;


"Αμφισβητούν τις περιουσίες μας"-  είπε ο ηγέτης, αλλά δεν μίλησε έστω για μια προσπάθεια που έκανε να λύσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα.


"Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον εγωισμό, τη  μικροψυχία, να στηρίξουμε μικροσυμφέροντα.."
 Αλήθεια σε ποιος αναφερότανε,ο ταπεινόφρωνας ο μεγαλόψυχος Ντούλες;


" Όσα κι αν είναι τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς, όσες κι αν ειναι οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ πρέπει όλοι σας να στηρίξετε ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ, ΝΤΟΥΛΕ - ΜΠΟΛΑΝΟ."
Είναι πολλές και οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ, και τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς κι εσείς το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά κ. Ντούλε. Με τι θάρρος και θράσος έρχεστε και ζητάτε ξανά την ψήφο αυτού του λαού για τον οποίο δεν έχετε προσφέρει τίποτα;

Μίλησε για τη συμμαχία, γιατί " ο εκλογικός νόμος ποινικοποιεί τα μικρά κόμματα και θέλει να τα εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό, γι αυτό βρήκαμε τον τρόπο και μπήκαμε σε μια συμμαχία που θα έχουμε λόγο και να προωθήσουμε τη δικιά μας πολιτική ατζέντα".
Εσείς δεν ήσασταν κ. Ντούλε που κάνατε το παν να εξαφανίσετε το ΕΕΜΜ - MEGA, που δεν θέλατε τη συμμαχία Ελλήνων, αλλά ούτε τη συμμαχία του ΕΕΜΜ- MEGA με το κόμμα που τώρα είστε σε συνασπισμό;


Ποιος μπορεί πλέον να σας πιστέψει;  Το "έχουμε αρχές και στόχους, θέσεις και ατζέντα που είναι υπεράνω όλων" είναι ένα παραμύθι που μπαγιάτασε και δεν θα το" φάει" κανένας.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε και να ακούσετε την 
ΟΜΙΛΙΑ ΝΤΟΥΛΕ


Τα Νέα της Βορείου Ηπείρου

1 σχόλιο:

  1. Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ;!

    Π. Τσακίρη
    Εκτός από τις κοινότοπες αερολογίες, τον κυνισμό, την υποκρισία, των φερόμενων ηγετών του Ομονοιοκεαδίτικου Ανώτατου Σοβιέτ, αυτών των δεδηλωμένων σοσιαλγιάπηδων σταυροφόρων, σε αυτές τις εκλογές, μας προέκυψε κάτι «καινοτόμο», ως άκρο κωμικό στην πλευρά της γελοιότητας, ο ευρωπαϊσμός.
    Οι «αστέρες» ευρωπαίοι θα κατέβουν την Κυριακή στην Αθήνα να θεατρινίσουν το δικό τους προεκλογικό παραλήρημα με την ανάλογη γλωσσοπλαστική, τη ρητορεία του φαφλατά, το εθνικό παραμύθι στο κομματικό πελατειακό ακροατήριο. Διότι απειλείται ο
    «εθνικός» φορέας, ο οποίος μάχεται για το βόλεμα, την καρέκλα.
    Ο πιο άσχετος ανάγνωσε επί το πλείστον την κατολίσθηση του κ. Ντούλε, τη στράγγισή του από αξίες, πολιτικές προτάσεις.
    Μα το εκλογικό σώμα που υποτίθεται εκπροσωπεί, έχει πλέον κουραστεί από τον βερμπαλισμό, τα επαγγελματικά ευχολόγια αυτού του σουλατσαδώρου, από την νεοφολκλορική σαλάτα της περί δήθεν ενιαίας εθνικής συνείδησης, όπως ισχυρίζεται ότι η Ομόνοια αποτελεί εκφράζει.
    Μα αν υπάρχει κάτι που να νιώθουμε πλέον την Ομόνοια ως δικό μας σπίτι, πρέπει να καταναλώσουμε αφειδώς χρόνο, να παραμερίσουμε βουνά ψευδαισθήσεων, ιδεοληψιών για να το εντοπίσουμε. Η Ομόνοια αποτέλεσε το εθνικό στέγαστρο του Ελληνισμού του χώρου ως τη στιγμή που ήταν σώματι και πνεύματι ταυτότητα του ελληνισμού. Από τη στιγμή που αυτή η ιδέα στραγγαλίστηκε στους λαβύρινθους, έγινε εξίσωση της προσωπικής πολιτικής περιπέτειας Ντούλε για τη διατήρηση του πολιτικού του θώκου, έχει πλέον εξαερώσει, ξεθωριάσει, ξεφτίσει.
    Μα ποια Ομόνοια; Του καραμπινάτου παραπτώματος Μάρτου; Αλήθεια πώς εξηγείται ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Τιράνων να συμπεριλαμβάνεται σε εκλόγιμη θέση με το ψηφοδέλτιο του Σ.Κ. στην περιφέρεια Αυλώνας; Γιατί διεγράφησαν Ξέρρας, Μπάρκας; Γιατί η Ομόνοια Ντούλε – Μπολάνου είναι μέρος του Σ.Κ. Αλβανίας. Είναι ιδιωτική εταιρεία. Όπως εταιρεία μετέτρεψαν την ίδια τη μειονότητα, την παιδεία σε ΜΚΟ, σε βυζαντινά σχολεία του κλήρου, το περιουσιακό στο Οθωμανικό Δίκαιο, επιστρέφουν οι μπέηδες και αγάδες, όπως αγάδες είναι αυτός ο αταβισμός της ημιμάθειας μες τους έπαρχους οι οποίοι μετέτρεψαν τις επαρχίες σε βόθρους συμμοριών! Για ποια Ομόνοια γίνεται λόγος. Των μπαλωμάτων, μεταγραφών Κραμέλιου, Μηλιώρη, του πάλαι ποτέ γραμματέα του ΚΕΑ στο Αργυρόκαστρο Η. Καλαντζή;! Μα που υπάρχει αυτός ο άλλοτε ζωντανός οργανισμός του Ελληνισμού, ο οποίος παρήγαγε και διακινούσε ιδέες, στέγαζε εθνικές και ανθρωπιστικές ελπίδες για τους Έλληνες, έστελνε Ψηφίσματα στα Διεθνή φόρα για περισσότερα δικαιώματα, ελευθερίες, προκοπή στον τόπο, διώκονταν, μάχονταν, φυλακίζονταν, για δικαιώματα, με τη ΔΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΤΩΝ ΠΈΝΤΕ στελεχών της;! Πού;! Τι;! Η καρέκλα του κ. Ντούλε;! Ο ενισμός, ο κύκλος του ενός.
    Βεβαίως, υπάρχει άλλος πολιτικός φορέας, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δημιουργήθηκε ως εφικτή αναγκαιότητα να αναπληρώσει αυτά τα κενά, ως συνεχιστής των ιδεών και προγραμμάτων της τότε ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως Αυθεντικός εκφραστής του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΤ. Έχει το πρόγραμμα του, το καταστατικό του, τις πολιτικές του πράξεις οι οποίες ευθυγραμμίζονται, είναι πνεύμα και γράμμα των πόθων του ελληνισμού του χώρου, τα ισχυρά του κίνητρα ενότητας. Δεν μάχεται για την ευτυχία του ενός, την καρέκλα, αλλά για την προκοπή του τόπου, για την ΑΛΛΑΓΗ. Το ψηφοδέλτιό του αποτελεί δείγμα γραφής ανθρώπων νέων, του μόχθου, έκφραση των μη προνομιούχων, των αυτοδημιούργητων. Η αναγκαστική συνεργασία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με το κυβερνών δημοκρατικό κόμμα έγινε με βάση αξιών και αρχών, με πλαίσιο αιτημάτων δέκα σημείων, για περισσότερες ελευθερίες, δικαιώματα, έργα για τη μειονότητα.
    Οι ευρωπαϊστές Ντούλες και Μπολάνος, από τους δρόμους λαγούμια Λεσνίτσας, Δρόβιανης, Κωσταριού, Πωγωνίου, τα ερειπωμένα χωριά και οι κάμποι, το πουλημένο Γυαλί και Δήμο Χιμάρας στο Σ.Κ., κενοί περιεχομένου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Άκουσον άκουσον, παίγνια κωμικοτήτων: Η Ευρώπη προσάραξε στο ΚΕΑΔ! Τι άλλο αποκύημα εκβιασμένης φαντασίας θα ακούσουμε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.