Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Επιβεβαίωση δηλώσεων Χ. Κίτσιου για τις συντάξεις ΟΓΑ δια στόματος του Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη καθώς και του Κ. Μαρκόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην προεκλογική ομιλία του ΕΕΜΜ –ΜΕΓΚΑ στην Αθήνα, 13 Ιουνίου, παρευρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. Στην χαιρετιστήρια του ομιλία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της διακοπής των συντάξεων του ΟΓΑ στους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το κράτος κατόπιν εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά επεξεργάζεται μια πρόταση.
Σύντομα αυτήν την πρόταση θα την έχτε στα χέρια σας». Η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει περίτρανα τον πρόεδρο του ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ, τον οποίο κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν πως εκμεταλλεύεται την πικρία και την αγανάκτηση των ηλικιωμένων Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις ΟΓΑ.

Ο κ. Κίτσιος δεν υποσχέθηκε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που ο ίδιος ο Α. Σαμαράς μέσω των εκπροσώπων του δήλωσε. Την παραπάνω πρόθεση επιβεβαίωσε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση. 
Ο ίδιος ανέφερε : «Πράγματι η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο για να διορθώσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτά που άδικα συμπαρέσυρε η φύση της Ελλάδος και λάβωσε και σας. Είναι αλήθεια ότι αυτό ετοιμάζει.» Παρακολουθήστε τα σχετικά Βίντεο: 

www.megavima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.