Σελίδες

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Έντονα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Χιμάρα

• Δεν φτάνουν τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χιμάρα, ήλθαν να προστεθούν και οι συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της. 

Όπως δήλωσε σε Αλβανική εφημερίδα ο επικεφαλής της ομάδας των δημοτικών συμβούλων του ΚΕΑΔ στο Δήμο, πρώην Πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Βασίλης Μπολάνος, το πρόβλημα διαρκεί τρείς μήνες. «Αν και ο καιρός είναι καλοκαιρινός και η κατανάλωση ρεύματος έχει μειωθεί μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου, πάλι οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές, μέρα και νύκτα.  

Έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από την εταιρία εφοδιασμού, δεν απαντά κανείς και δεν μας δίνουν απαντήσεις για τις συχνές διακοπές», τόνισε ο κ. Μπολάνος, συμπληρώνοντας ότι: «Η Χιμάρα είναι μια κοινότητα η οποία πληρώνει το ρεύμα στο μέγιστο και σε επίπεδο επικράτειας και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να τροφοδοτηθεί ανάλογα με ηλεκτρικό ρεύμα. 
Λέγεται ότι τα προβλήματα δημιουργούνται από το γεγονός ότι το κράτος πουλά το ηλεκτρικό ρεύμα στο εξωτερικό και γι' αυτό το λόγο δεν εφοδιάζει την Χιμάρα αλλά και άλλες περιοχές με ρεύμα.  Οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος διαρκούν από δέκα μέχρι δώδεκα ώρες την ημέρα».

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.