Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Η Αλβανία «εισέβαλε» στην Ελλάδα και την Κύπρο

Πλέον, δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο Ελληνισμός απειλείται από πολλούς εχθρούς, την Τουρκία, τους Αλβανούς κ.ά., καθώς κι από τους δυτικούς «συμμάχους» του

Ο αλβανικός «αλυτρωτισμός» και η ιδέα για τη «Μεγάλη Αλβανία», που εποφθαλμιά να εντάξει τη μισή Ελλάδα στην επικράτειά της, δεν είναι αποκύημα φαντασίας κάποιων Ελλήνων «ακραίων εθνικιστών», «οπισθοδρομικών» και «ρατσιστών». Η αλβανική βουλιμία και οι βλέψεις της Αλβανίας για ελληνικά εδάφη δεν είναι μια γραφική, εθνικιστική έξαρση κάποιων Αλβανών πολιτικών.
Η αλβανική επιδρομή είναι σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια, και δεν είναι μια στιγμιαία, σπασμωδική κίνηση, αλλά είναι μέρος ενός καλοστημένου σχεδίου, που τρώει τα σωθικά του Ελληνισμού σαν παράσιτο, που μολύνει τον κορμό του δέντρου και στο τέλος τον σαπίζει και τον σκοτώνει.

Προβαίνοντας στην καταγραφή μιας σύντομης και επιγραμματικής ιστορικής αναδρομής, θα θυμηθούμε ότι η «εισβολή» των Αλβανών άρχισε μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Αλβανία και φυσικά την ευθύνη, για το ότι άνοιξαν οι πόρτες της Ελλάδας στις ορδές των Αλβανών εργατών, φέρουν πρώτα οι κεφαλαιοκράτες στην Ελλάδα, που είδαν στους Αλβανούς το φθηνό εργατικό δυναμικό, που θα πολλαπλασίαζε τα κέρδη τους.
Ευθύνη φέρει η διαβρωμένη ελληνική κοινωνία, που πίστεψε ότι θα δούλευαν οι Αλβανοί αντί για τους Έλληνες και φυσικά οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, που βολευόντουσαν, κρατώντας ευχαριστημένους τους κεφαλαιοκράτες που βρήκαν φτηνά χέρια και νομίζοντας ότι κρατούσαν τον λαό ευχαριστημένο, που δεν αναγκαζόταν να ασχολείται με τις βαριές ασχολίες, επαναπαύονταν στις «δάφνες» που απεκόμιζαν απ’ όλο αυτό το προδοτικό σκηνικό.

Σιγά - σιγά, τα μπουλούκια των Αλβανών κατέστησαν σχεδόν μειονότητα. Όσοι έζησαν ή πέρασαν κάποια στιγμή, κυρίως από την Αθήνα, θα θυμούνται ότι οι Αλβανοί είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της κοινωνίας, με την εγκληματική τους δράση. Πλημμύριζαν την Πλατεία Ομονοίας και ειδικά τα βράδια δεν μπορούσε να περάσει κανείς από την πλατεία, χωρίς να κινδυνεύει να πέσει θύμα κλοπής ή βιαιοπραγίας. Σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας με την Αλβανία, οι πλείστοι εργάτες είναι Αλβανοί.

Όλοι αυτοί οι ξενόφερτοι εκμεταλλεύθηκαν τα αδέλφια μας τους Βορειοηπειρώτες και παρίσταναν τους καταπιεσμένους Έλληνες της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου, για να κερδίσουν δικαιώματα. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι το ελληνικό στοιχείο δεν θα υπάρχει σε λίγα χρόνια στη Βόρεια Ήπειρο.

Με τη βοήθεια των δήθεν εκσυγχρονιστών, των σύγχρονων δουλεμπόρων, των επαγγελματιών δήθεν «αντιρατσιστών», οι Αλβανοί όντως κέρδισαν δικαιώματα. Έγιναν πολίτες, τους δόθηκαν θέσεις στα σχολεία, λαμβάνουν επιδόματα και ωφελήματα και τα τελευταία χρόνια, επειδή αρκετοί από αυτούς έχουν πολιτογραφηθεί, κατατάσσονται και στον ελληνικό στρατό για να κάνουν τη θητεία τους.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις των φωτογραφημένων στρατιωτών του Ελληνικού Στρατού, που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον «μαύρο αετό», σήμα της αλβανικής βουλιμίας κατά της Ελλάδος, ταρακούνησαν τη χώρα, ειδικά μετά που τα ρεπορτάζ της έγκριτης εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» αποκάλυπταν ότι τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα, αλλά αποτελούν μέρος ενός καλοστημένου, ύπουλου σχεδίου των Τιράνων, να αλώσουν εκ των ένδον τον στρατό της Ελλάδος, με σκοπό να συνεχίσουν να τρώνε ως σαράκι, όπως προαναφέραμε, την ελληνική κοινωνία, εποφθαλμιώντας εδάφη, πολιτισμό και ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές έχουν στοιχεία ότι πίσω από την αλβανική υπονόμευση της Ελλάδος κρύβεται η Τουρκία, η οποία επιθυμεί να έχει απέναντί της μια Ελλάδα αποδυναμωμένη με πολλά ανοιχτά μέτωπα. Εξάλλου, η Τουρκία έχει απειλήσει πολλές φορές την Ελλάδα -ειδικά μετά τα πρόσφατα γεγονότα στα Ίμια και μετά την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου να μην εκδώσει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα και κατηγορούνται από την Άγκυρα ως πραξικοπηματίες- ότι θα «πλημμυρίσει» τα ελληνικά νησιά με χιλιάδες πρόσφυγες.

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης θέλει να σημειώσει και κάτι άλλο, που είναι πραγματικά τρομακτικό και που αφορά τον Ελληνισμό της Κύπρου: Αλβανοί με τάσεις αλυτρωτισμού υπηρετούν και στο απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού που βρίσκεται στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Ένας εξ αυτών μάλιστα φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας με τα χέρια του τον «μαύρο αετό». Είναι αυτός που εξερχόμενοι από την Λέσχη της ΕΛΔΥΚ ένα βράδυ συνομιλήσαμε μαζί του στην Πύλη. Τον ρωτήσαμε από που είναι και απάντησε περήφανα…
Από την Αλβανία! Πλέον, δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο Ελληνισμός, όπως το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης επεσήμανε σε παλαιότερο άρθρο του, απειλείται από πολλούς εχθρούς, από την Τουρκία, τους Αλβανούς, τους Σκοπιανούς, αλλά και από τους δυτικούς, τους λεγόμενους «συμμάχους» του. Και δυστυχώς, Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν και από τους εφιάλτες, τους δούρειους ίππους, τους πεμπτοφαλαγγίτες, που δρουν κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα συνθήματα για ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Ελληνισμός είναι σε πόλεμο. Και όλοι έχουμε χρέος να πολεμήσουμε, για να υπερασπιστούμε το Έθνος μας. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας υπερασπιστούμε την πατρίδα, τα Ιερά και τα Όσιά μας. Χανόμαστε και ακόμα «χασκογελάμε». Εξαπατούμε την πολιτεία και συνεχίζουμε σαν τρωκτικά να τρώμε τον κορμό ακόμα και τις ρίζες του Έθνους. Καθαρίστε το Έθνος από τον εχθρό, υπερασπιστείτε τα σύνορά μας διοχετεύοντας λεφτά στην Άμυνα και όχι στις λιμουζίνες, τις αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο και ένα σωρό άλλες αλόγιστες σπατάλες που έχουν πτωχεύσει τη χώρα.

ΚΡΙΝΟΣ Ζ. ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Πρόεδρος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.