Σελίδες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Μάνα Κατσίφα: Τα γράμματα συμπαράστασης απ’ όλη την Ελλάδα δε φτάνουν ποτέ

Δεν έχει τέλος το μένος  των Αλβανών εναντίον της οικογένειας Κατσίφα. Οι γονείς του Κωνσταντίνου καταγγέλουν στο STAR ότι τα γράμματα συμπαράστασης απ’ όλη την Ελλάδα δε φτάνουν ποτέ στα χέρια τους αλλά γυρνούν πίσω.
Οι Αλβανοί δε σταματούν να μας επιβεβαιώνουν. Φαίνεται πως έχουν επιδοθεί σε μια "εκστρατεία" εκφοβισμού. Στο στόχαστρο οι γονείς του Κωνσατντίνου Κατσίφα. Όπως καταγγέλουν στο STAR, οι αλβανικές αρχές τις τελευταίες μέρες έχουν βάλει εμπάργκο στα γράμματα συμπαράστασης που τους στέλνουν Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας.
«Με παίρνουν απ’ όλη την Ελλάδα παντού, ότι τους γυρίζουν πάλι τα γράμματα στο σπίτι. Επίτηδες, επίτηδες. Γιατί το κάνουν....Για να μας φοβίσουν. Αυτό γινόταν με  του Χότζα τα χρόνια» λέει η μητέρα του Κωνσταντίνου, Βασιλική Κατσίφα. 
Από την ημέρα της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου τα γράμματα αυτά είναι βάλσαμο στην ψυχή της μάνας. Η μεγάλη αγκαλιά συμπαράστασης γύρω από την οικογένεια του Κατσίφα φαίνεται πως εξοργίζει  τους Αλβανούς. 
«Εμένα αυτά τα γράμματα μου δίνουν δύναμη. Τα γράμματα του κόσμου μου δίνουν δύναμη και κουράγιο και τους ευχαριστώ όλους. Όλους τους αγκαλιάζω, όλους, όλο τον Ελληνισμό. Τα διαβάζω και κλαίω , χορταίνω κλάμα».
Με τα χέρια τους που είναι βαμμένα με το αίμα του Κωνσταντίνου, τολμούν και τραβούν τη θηλιά του εκφοβισμού γύρω από τον λαιμό των γονιών του Κατσίφα. Οι Αλβανοί εκμεταλλεύονται τον πόνο της οικογένειας , τους εκδικούνται που δεν μασούν τα λόγια τους. Η αδερφή του Βορειοηπειρώτη φοβάται και ζητά να πάρει θέση η ελληνική πλευρά.
«Αισθανόμαστε τρομοκρατία, οι κάτοικοι όλοι, είναι επάνω οι δικοί μου, φοβάμαι. Να επικοινωνήσουν οι αρχές μεταξύ τους για την ασφάλεια των πολιτών» λέει η Ερμιόνη Κατσίφα.
Η τακτική των Αλβανών δείχνει για άλλη μια φορά το πόσο πολύ φοβάται ο κοκκινόμαυρος αετός τις ελληνικές ψυχές της Βορείου Ηπείρου.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.