Σελίδες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Οι αλβανικές αρχές μετά τον πατέρα καλούν τώρα για κατάθεση και την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Δεν έχουν τέλος τα τερτίπια των αλβανικών αρχών στην υπόθεση της δολοφονίας του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού μετά τον πατέρα του, που πλέον επιστρέφει από τα Τίρανα στους Βουλιαράτες, τώρα καλείται να καταθέσει η πρώην σύζυγος του νεκρού ομογενούς!

Ο εμπαιγμός της οικογένειας με τη σορό του 35χρονου συνεχίζεται, αφού ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένεια: Αντίθετα,  έγινε γνωστό ότι ο  Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του... νεκρού ο οποίος παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο  πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που όπως εκτιμάτο θα άνοιγε το δρόμο για την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια. Συνεχίζοντας την τακτική των καθυστερήσεων οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα στα Τίρανα την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Πατέρας Κατσίφα κατάθεση


Νωρίτερα,  ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος είχε επισημάνει  πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως εκτιμάται οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να καθυστερούν την παράδοση της σορού,  όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.


από protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.