Σελίδες

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αναγνώστης: Αυτα που το ΚΌΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ "ΕΕΜΜ-MEGA" μας στα λέει από παρα πεντε το PBDNJ μας στα λέει και πέντε


Αναγνώστης του "Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου"…

Διαβάζοντας το τελευταίο φύλλο τις φωνής της ομόνοιας διαπιστώνεται το πόσο δίκιο έχει το κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ-ΜΈΓΑ για τα θέματα που προβάλει από την αρχή της ιδρύσεως του , βλέπουμε τους υποψηφίους του κόμματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους συντάκτες της εφημερίδας να ζητούν να εφαρμοστούν αυτά τα οποία το κόμμα των ελλήνων τα λέει από την πρώτη στιγμή μέσα από το πλαίσιο αιτημάτων του.

Βλέπουμε τον υποψήφιο του Αργυροκάστρου να αναφέρεται σε ίδρυση αστυνομικού τμήματος στης ελληνικές περιοχές και να απαρτίζεται από ομογενείς , όταν το κόμμα των ελλήνων το έχει πράξει επίσημα με αίτημα του στο υπουργείο δημόσιας τάξης .
Μιλάνε για την ποσόστωση στην δημόσια διοίκηση από ομογενείς όταν το κόμμα των Ελλήνων το έχει στα δέκα (10) σημεία της προεκλογικής του συμφωνίας για την προεκλογική συνεργασία όταν η μόνη συμφωνία που έκανε ο πρόεδρος τους ήταν να πουλήσει την έδρα που είχε η μειονότητα στην εκλογική επιτροπή για να αφήσει εκτός εκλογών το κόμμα των Ελλήνων .
Διαβάσαμε και για την μείωση των κονδυλίων που υπάρχει στης επαρχίες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις φωνές διαμαρτυρίας που είχε το κόμμα των Ελλήνων για το συγκεκριμένο θέμα και την έκλυση που έκανε για την μαζική συμμετοχή των βορειοηπειρωτών σε αυτήν την διαδικασία παρά της επιφυλάξεις που είχε ότι μπορεί να γινόταν νοθεία στα τελικά νούμερα , σήμερα έρχονται αυτοί που τότε καλούσαν τον κόσμο να απέχει και να κατηγορούν για την μείωση των κονδυλίων απέναντι στην τοπική διοίκηση.

Το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι εδώ από την πρώτη στιγμή και αγωνίζεται για τα προβλήματα της “Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας” και το μόνο που το απασχολεί είναι η επίλυση των προβλημάτων αυτών .
Για αυτό καλούνται όλοι οι Βορειοηπειρώτες εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του αγίου πνεύματος και την δυνατότητα της δωρεάν μεταφοράς που θα παρέχουν τα κόμματα για της εκλογές του Ιουνίου να κατεβούν και να στηρίξουν το κόμμα των Ελλήνων γιατί αυτά τα οποία αυτό λέει παρά πέντε οι άλλοι έρχονται και μας τα λένε και πέντε.



Αναγνώστης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.