Σελίδες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Θρασύτατη επίθεση της αλβανίδας Υπουργού Άμυνας στον Πάνο Καμμένο

Η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, έκανε μια ύπουλη επίθεση εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του με τις στρατιωτικές στολές.

«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία», έγραψε η Μίμι Κοντέλι στο Facebook.

Ποια μιλάει για ειρήνη; Η υπουργός Αμυνας της χώρας που βρίσκεται πίσω από το αιματοκύλισμα του Κοσσυφοπεδίου το 1999; Και ποιο ΝΑΤΟ; Αυτό που έκαιγε παιδιά και εγκύους στην Σερβία και τα βάπτιζε "παράπλευρες απώλειες";

Αν και η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας δεν κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο στην ανάρτησή της, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ερμήνευσαν τα γραφόμενά της ως απάντηση στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου της.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Καμμένος, με στολή παραλλαγής, διανυκτέρευσε στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ήπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Άγκυρα και τα Τίρανα.  

«Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι' αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από εκεί ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

Φαίνεται ότι η Αλβανίδα υπουργός δεν καταλαβαίνει ότι ο κ. Καμμένος έχει προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες και φοράει την ένδοξη στολή των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσει όσους υπηρετούν στο στράτευμα αλλά και όσους έχουν δώσει το αίμα τους για την πατρίδα. 

Το να φοράει σε κάποιες στιγμές που επισκέπτεται μονάδες (όχι στο γραφείο, ε;) την στολή ο πολιτικός αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων δείχνει ότι η πολιτική ηγεσία τιμά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό κάνουν και έκαναν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί από τον Τ.Μπούς και τον Μ.Κλίντον και από τον Κ.Καραμανλή, μέχρι τον Α.Σαμαρά και τον Α.Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.