Σελίδες

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τα πουλάκια τσίου

Έχουν βγει τα παπαγαλάκια της deropoli.com και τα αυτόνομα έμμισθα πρακτοράκια που δεν έχουν να κάνουν άλλες δούλες και το μόνων που κάνουν είναι να αρχίζουν να λασπολογούν το κόμμα των Ελλήνων με την ίδια καραμέλα εδώ και 3 χρόνια τώρα για μπερισικό μόρφωμα ενώ αυτοί είναι ένα ντουλικό μόρφωμα που μόνο σκοπώ έχει την διαλύσει της ΕΕΜ. Ενώ το κόμμα των Ελλήνων έχει κατεβάσει λίστες με καθαρό Ελληνικό στοιχείο σε όλες της εκλογικές περιοχές τα αυτόνομα καθίκια μιλάνε και για την μη συμμετοχή του κόμματος ακόμη και τώρα στης εκλογές , ενώ το ίδιο τους το αφεντικό έχει πουλήσει την Ομόνοια για άλλοι μια φορά και κάνει ότι των συμφέρει με μόνο σκοπό την επανεκλογή του στέλνοντας στο βόθρο την ΕΕΜ.
 

1 σχόλιο:

  1. Κοίτα ποιος μιλάει;!
    Τελικά ο κ. Ο. Μπέτσης γίνεται ενδιαφέρον, λόγω της απίθανης σαχλαμάρας. Η παραληρηματική του στάση, μέσα στο ομονοιοκεαδίτικο Ανώτατο Σοβιέτ, σχετικά με την πρόταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για συμμαχία Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές, οι ανοησίες που ξεστόμισε ο αρειμάνιος μπολσεβίκος, πρωταγωνιστώντας μες την ανισόρροπη ιδιορρυθμία του, είναι σαν να σαστίζει ο ίδιος, πώς οι σάλπιγγες της Ιεριχούς αντί να γκρεμίσουν τα τείχη των πολιορκημένων τσακίζουν τα νεύρα του, ως αρχιτέκτονα του διχασμού, της διάσπασης από την αφετηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
    Ο πιο άφρων νους δεν μπορεί να παραδεχτεί τις ιδιότυπες εκφραστικές βαρβαρότητες, περί νομιμοποίησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ αν δεχόταν την πρόταση συμμαχίας το Ανώτατο Ομονοιοκεαδίτικο Σοβιέτ! Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πώς ο πιο στρατηγικός εγκέφαλος του Ντούλε, ο Σούσλοφ εννοεί σοβαρά τις σαχλαμάρες που πλασάρει στο υπνωμένο από το λήθαργο της Κρίσης κοινό. Αυτή τη βαυκαλιστική ρητορική, αμείλικτα ενοχοποιητική για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ βαυκαλίζει τον ίδιο, τους ομοϊδεάτες, τους εμπνευστές της.
    Τέτοια κλεισούρα, παχυδερμία, αποτελεί δείγμα γραφής, αντιδημοκρατικής σκέψης. Μα ποιος την άδεια του κ. Μπέτση θα ζητήσει για τις πολιτικές ενέργειες. Ο κ. Μπέτσης, πιθανόν να θεωρεί το χώρο τσιφλίκι λόγω των διαχρονικών αντιδημοκρατικών λειτουργιών του ομονοιοκεαδίτικου Ανώτατου Σοβιέτ.
    Προφανώς δεν αποτελεί στόχο, ούτε νόημα έχει να πείσουν το κ. Μπέτση αν του αρέσει ή δεν του αρέσει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, το πρόγραμμα του οποίου ενσαρκώνει, πόθους, οράματα, του τόπου, ασύλληπτα πράγματα για τη γραφικότητα της κλεισούρας του εν λόγω κυρίου, αλλά ως ιδανικό εφαλτήριο να γίνουν ενδιαφέροντες για το εγχείρημα της ΑΛΛΑΓΗΣ. Να επαναφέρει τις δημοκρατικές λειτουργίες δίδοντας λόγο στη συμμετοχική δημοκρατία των υποπρονομιούχων, των ανθρώπων του μόχθου, των αυτοδημιούργητων, της νέας γενιάς, των διανοούμενων, προβάλλοντας τις αξίες, όπως η ανάδειξη των συλλογικών οργάνων και του προέδρου από τη βάση, ιδού η νομιμοποίηση του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ειδοποιός διαφορά από το Ανώτατο Σοβιέτ του Ντούλε, Μπέτση και ΣΙΑ, οι ανοιχτές πόρτες με το ανανεωτικό άφθαρτων υποψηφίων ψηφοδέλτιο! Τι έναντι του μπολσεβίκου ψηφοδελτίου του ομονοιοκεαδίτικου Ανωτάτου Σοβιέτ, με τον ισόβιο υποβασταζόμενο της κλεπταποδοχής, αρχόμενο Ντούλε στην περιφέρεια Αυλώνας.;! Ποιος ο απολογισμός του αλλοδαπού βουλευτή του Ελληνισμού στο Βούρκο, Ριζά, Δέλβινο και Χιμάρα, από την θητεία που διένυσε;! Πού, ποιος τον γνώρισε, πότε ήταν παρόν στα τόσα προβλήματα, για εκπαιδευτικό, τις διώξεις των ανθρώπων του μόχθου από το επίσημο κράτος, την απογύμνωση από γαίες και λιβάδια;! Προέχουν τα wik ent των Σαββατοκύριακων του στα Ιωάννινα!
    Εν συντομία, σε αναφορά του τίτλου, ποια πολιτικά ήθη πρεσβεύει ο κ. Μπέτσης; Μήπως ο ίδιος, τις αρχές της δεκαετίας 90’, όταν η οργάνωση πρόβαλε τα τόσο φιλόδοξα προγράμματα και σχέδια, για το εκπαιδευτικό, το ιδιοκτησιακό και το πλαίσιο δικαιωμάτων ο κ. Μπέτσης την πυροβολούσε κι έγραφε εκείνα τα περίφημα άρθρα όπως ‘‘ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΙ;’’, δίδοντας τις κατευθυντήριες γραμμές ένταξης του ελληνισμού στα αλβανικά κόμματα, εξηγώντας ότι είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για μια τέτοια ενέργεια! Ήταν τότε που η Ομόνοια του Κυριαζάτη έστελνε Ψηφίσματα στα Διεθνείς Φόρα για τις ελευθερίες, τα δικαιώματα του Ελληνισμού. Ο Μπέτσης πετροβολούσε. Ως τι; Ως πολιτική επάρκεια; Όχι βέβαια. Ως πνευματική ένδεια, κυνισμό! Ενώ αυτή η δεκαπενταετία Ντούλε με τα ευέλικτα σχήματα του Ανωτάτου Σοβιέτ τα έστειλε όλα στη μπάντα αρκεί η καρέκλα με ότι προνόμια απολαμβάνουν οι κύριοι της αδιαφάνειας του απίθανου κομφορμισμού.
    Ο χρόνους και ο κοινός νους γκρεμίζει τα τείχη της Ιεριχούς και τη λεοντή του κάθε Μπέτση.
    Π. Τσακίρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.