Σελίδες

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Διάκριση για Βορειοηπειρώτη μαθητή από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Έπαινος από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία απονεμήθηκε σήμερα σε ειδική τελετή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταξύ άλλον παιδιών και στον Βορειοηπειρώτη μαθητή της Ε΄ Δημοτικού Κωνσταντίνο Μήτση.

Ο μικρός Κωνσταντίνος γιος του Σπύρου από το Τσαούσι Αγίων Σαράντα και της Γιαννούλας από την Κρανιά Δελβίνου, είναι μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και βραβεύθηκε για την επίδοση του στον 7ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιχνίδι και Μαθηματικά.

Το ιστολόγιο μας του εκφράζει τα θερμά μας συγχαρητήρια και την ευχή για ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον, ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και να γίνει ένας άξιος πρεσβευτής της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Ο ίδιος άλλωστε είναι περήφανος για την καταγωγή του, αφού προ ολίγων ετών δεν δίσταζε να φωνάζει στον υπαίθριο χώρο πολυσύχναστου εστιατορίου στη  παραλία των Αγίων Σαράντα 
"Είμαστε καθαροί Έλληνες Βορειοηπειρώτες!"

Εύγε Κωνσταντίνε και εις ανώτερα! 



Η παραλαβή του Επαίνου

     

Ο Κωνσταντίνος Μήτσης με τον πατέρα του Σπύρο



και με τον παππού του Βαγγέλη Γκίνο 

3 σχόλια:

  1. Sygxaritiria kai eis anotera! Mas kaneis oloys perifanoys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εορτή Τριών Ιεραρχών : Ένα μικρό Βορειοηπειρωτόπουλο φωνάΖΕΙ!

    Ημέρα της "Παιδείας" σήμερα, γιορτή των Τριών Ιεραρχών, ΧΩΡΙΣ μαθητές στις εκκλησίες αφού μία ακόμη χρονιά το Υπουργείο Παιδείας επιμένει ότι είναι ΑΡΓΙΑ και συνεπώς, ως ημέρα αργίας, οι μαθητές και οι καθηγητές δεν υποχρεώνονται να πάνε στην Εκκλησία! (γράψαμε για την συνεχιζόμενη αθλιότητα εδώ).

    Την ημέρα αυτή της απαξίωσης της εορτής, έρχεται η παρακάτω είδηση, να μας ξυπνήσει. Η πραγματική είδηση δεν είναι φυσικά η διάκρισή ενός μικρού βορειοηπειρώτη στα Μαθηματικά αλλά ότι ο μικρός βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Μήτσης, βροντοφωνάζει :
    "Είμαστε καθαροί Έλληνες Βορειοηπειρώτες!"
    Ο Κωνσταντίνος Μήτσης με τον πατέρα του Σπύρο

    Αφιερωμένο εξαιρετικά στις υπνωτισμένες πολιτικές ηγεσίες που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν, σε Ελλάδα και Κύπρο.

    προεκλογική αφίσα του ΚΕΑΔ
    Αφιερωμένο ακόμη και στην μαρτυρική Β.Ήπειρο, στην ηγεσία του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ που από εκπρόσωποι του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού κατέληξαν σε διεκπεραιωτές προσωπικών φιλοδοξιών (Υπουργοποιήσεις στην Αλβανική Κυβέρνηση κλπ). Θυμίζουμε το κεντρικό τους σύνθημα και τις αφίσες "Είμαστε ΜΟΝΟΝ Ευρωπαίοι", στις πρόσφατες αβανικές εκλογές (δείτε εδώ). Όχι Έλληνες λοιπόν, αλλά "ΜΟΝΟΝ Ευρωπαίοι".

    Να 'σαι καλά μικρέ "Κωνσταντίνε Μήτση, γιε του Σπύρου από το Τσαούσι Αγίων Σαράντα και της Γιαννούλας από την Κρανιά Δελβίνου", Έλληνα αδερφέ μας!
    Με την επιτυχία σου, μας βοηθάς να ξυπνήσουμε!
    Ιστολόγιο αντιπαρακμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία προσβάλουν και θίγουν πρόσωπα θα διαγράφονται.
Ανώνυμα μηνύματα που θα θίγουν επώνυμα άτομα θα διαγράφονται.
Σας προσκαλούμαι σε έναν διάλογο απόψεων και θέσεων για ένα καλύτερο μέλλων της ιδιαίτερης πατρίδος μας.